「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
如果筆直夠,買曬兩個真係幾唔錯
新手上路 想問下1day 係咪有分18L同20L? 我見18L 2700$ 20L 3000$倒
究竟1day 定asap好
兩款都好鍾意但無錢both
Asap
其實asap 出左幾多個version

2019 20L
2016 15L

仲有無
有無間隔放notebook
20L 好似好用D2day又太大 18L又太細咁
1 Day 係日本要求 MR 出的款
所以只有日本官網先有,美國官網無
其實唔止 1 Day
個別有啲款都係日本官網先有
或日本官網比美國官網早有
有無巴打試過係官網/其他網買美製袋再集運返黎18樓好貴
我指有啲款日本官網先有
唔係指 crossover,主要係講一般款
例如 Rolling Stone

咁如果肯供貨,梗係全世界都買到啦
Scape artist搵唔返啦...
月頭先剛剛收到個2 days
見UA 減到$800幾琴日又執左一個返工用
尋日扮人既popo孭UA
依加見到灰色UA就諗起果一幕
請問大家背脊個網面會唔會好快就磨花哂
我本身用開Ospery talon 22,不過個袋內內外外啲黑霉點整極都唔走,所以考慮買個coulee 25換咗佢,唔知呢度用過嘅巴絲有咩評價?
諗住用嚟行山同去打波用
ubran assault 太細個同埋冇水袋位

買呢個ospery 之前已經諗coulee 25,不過當時ospery 大特價所以冇買coulee
我都想知有無巴打成功過分享下
想買asap
同問,唔想幫襯18/f
要我幫襯撐警18樓我情願唔再買MR
之前未爆出佢撐警走左去課金真係後悔到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞