「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我想問下我係campsaver買2day assult,但佢send email 叫我confirm,我用渣打信用卡俾錢,去去cs話冇approval code,即係得paypal confirm,但佢又叫我打返179美金入去,咁係咪會俾左2次錢有冇人明我講咩
巴打2day 如何?日用會唔會太大?
佢係咪offer兩種verification比你?
1種係人手verf
第2種paypal
你要覆左佢想用邊種先

1既話佢會開多個transaction 1-5US隨機
你睇到張卡扣左幾多就係email度球佢過左幾多錢同過數日期
verf果D錢會自動回返比你

2就好似話佢會cut你之前payment
你就覆email講低個自己個paypal ID比佢
之後就跟指示係paypal過數去佢ac
不過就運送地址就跟paypal個登記address

之前買arc'teryx用過campsaver 買個曖頸要4個月先送到黎
早知唔貪discourt去backcountry好過
我爆外國網有得買2day先既
經過一輪波折, 2Day終於到香港
想買hip monkey,有冇集運?
sweet pea橙
有無巴打岩
用魔術索帶捲完D帶

成日勾爛D野

有冇巴打教學
coulee最大敗筆應該係D外袋,好多人話會鬆,唔知改返未
啱啱買咗個19 SCREE
不過想問下個袋有咩唔好想轉?
整好了 試多幾次勾果面向內就得左

不過個背花哂
我用集運,用paypal會直送香港
想問下你地係咩網買
想9月頭之前有
太大個
番工無野拎
成日想買個二十幾litre
但又無背負系統
最後買大左又用唔著
Paypal應該可以set多個集運地址架
少野袋無背負反而仲好,背負本身都有重量,又要較一輪拉返貼背

BTW,我D ~30L既袋都係去旅行/行山之類先用,一年用得幾次
你email返佢更新個集運地址畀佢就得
我上年都係campsaver買野再畀個新地址佢就搞惦
唔該,我試下先,仲有個問題,佢同一款分開s-m同l xl有咩分別
好似係揹帶長度
所以想換個細d
2day都想試下
電腦 飯盒 水 gym衫
加埋好重
無背負好難頂
我果個都仲有兩日就到!好期待
我平時孭開gregory 個d daypack
2 day 對我黎講當daypack 又真係大左少少
我孭返公司俾同事話我咁大個背囊係咪去發夢
我買2 day 主要係旅行用
買完手信塞入去唔駛煩
屌佢個濕鳩asap細到我屌出聲,平時用都ok
返鄉下個hip monkey仲有用過佢,下次買定個3dap好過
返鄉下帶3dap+hip monkey好過
1 Days 都大過 ASAP架~
對我黎講ASAP 都夠用, 打波拎鞋, 衫, 沖涼野都OK
咁 ASAP 本身個設計就係為咗快速輕便 (雖然都唔算真係好輕)
細係官方寫明嘅賣點之一
所以先叫 ASAP
本來就係預你平時用
你屌人細出 trip 唔夠用又好似搞笑咗啲

我都覺得 hip monkey 好用,但裝嘢唔會多過 ASAP 啩
邊到仲有黑色hip monkey
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞