想搵Taylor Swift 忠粉

684 回覆
98 Like 207 Dislike
正呀!😭😭佢live真心好好睇 完全係帶你進入另一個世界
利申: 睇左加拿大Rep tour

琴日睇左祖兒演唱會 都無得比

香港人好冷淡 又唔企起身 淨係坐係度全場大合唱
唔係red入面個首 係原本10分鐘個版本
我覺得佢轉左公司之後差左好多
先唔講啲歌,講其他野

佢上台表演啲妝化到勁濃
陰影勁到好似比人打瘀左咁

明明淡妝靚勁多

另外就係隻新碟個封面好7
第一次就已經覺得好似小學雞photoshop咁

可能我唔識欣賞啦

明明有好多相靚過而家呢個cover

明明隻碟有唔同version
但封面全部一樣,淨係個貼紙唔同
成件事勁hea

講返啲歌
Me: 開頭live 兩個一齊出黎唱都ok
去到後期得返佢一個再加4個和唱
無咩其他舞台效果已經麻麻地

YNTCD: 第一次live 舞台效果都唔吸引
又無咩舞又係同me一樣靠個moon播下唔同色咁
同埋首歌好似幾短咁,係咪我錯覺?

唔敢唸去到開lover tour個時會係點
Reputation tour loop左好多次,好正
審美唔同
我覺得妝 上面靚d
同埋lover cover我覺得勁靚
ME! 我完全agger
the archer好似番番去1989咁
13 days til Lover
Journey starts from Reputation
1989但係speak now 既味道
有啲期待...
Lover 首title track應該會好浪漫
1989後不了
聽唔入耳
下!完全無任何消息話有演出wo
係未內部認購ga?
我搵到啦!
確實左會Taylor 會去?
如果係我去買飛
Shawn Mendes tour 咋喎,唔係有 Taylor 呀!!!
佢哋上面一路講緊 Shawn 咋喎
Um...only Shawn😅😅
我唸Taylor 去開show應該係Shawn 做opening act多啲
今次買deluxe version送襟章
個design都唔靚
賣215太貴
美國賣緊16.99 折左
未折都係講緊19.99

個box set仲誇張329 係米傻左
倒自己米
兩首都鐘意聽!
真係無第3首?
比較中意佢以前啲碟嘅 Deluxe Version,
多幾首 bonus tracks 而唔係整色整水
越賣越貴
上次雜誌都係賣$149
今次好誇張 賣到咁貴
仲要4 個唔同version

box set d禮物仲嘛嘛
紋身貼紙 手機座 poster
E + 變左賣merchandise咁
以前Speak Now , Red咪幾好
Red deluxe 最like!
Bonus track都好好聽!
Red >Speak Now
Deluxe 內容吸引不過價錢太貴
要好似1989咁買幾十隻deluxe都草唔齊啲Polaroid

雖然我都買左6隻1989 都草唔哂65張Polaroid

Box set賣215吸引啲
淘寶有齊哂Polaroid

果然係忠粉買6 隻
我都係買咗1隻deluxe

今個era design真係好唔得
0 吸引買box set
1989 同rep era明明都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞