想搵Taylor Swift 忠粉

684 回覆
98 Like 207 Dislike
Red最鐘意都係begin again
氣質同mv同首歌展現到成熟左嘅taylor以及佢對愛情最純粹最灑脫自然而又唔bitchy嘅moment
sorry 作為taylor fan表示一啲都唔覺得有ed sheeran同埋另一個唔想提嘅男歌手有幾難得
前者已經去到一個想做hit歌想商業成績好嘅階段 同+ x嘅佢做音樂嘅態度已經唔同曬 由shape of you被煲到大左就開始就唔想再聽佢
另一個就 覺得佢資質好平庸sor 同埋近日炒新聞對佢好反感
都係聽舊歌多
IPHONE入面既歌:
Crazier
I Almost do
A perfectly good heart
back to december
begin again
cold as you
come back be here
enchanted
fifteen
last kiss
long live
never grow up
the best day
everything has changed
safe and sound

以前D歌
bitch歌不了
見到外國又開始緊lover嘅Secret session
但係佢應該都唔會再黎香港
Rep個時特登飛去東京睇
男swiftie係咪絕哂種
聽左Taylor啲歌十年以上
做左六年死忠 睇住佢由鄉村少女風到女皇風
依家真係接受唔到 聽番以前啲歌算
男swiftie 報到!從來無絕種過!
10月13 威尼斯人 Cotai Arena 呀
不過未必仲有好多飛淨
男Swifie加一 忠實粉絲 成間房都係poster 最近買咗呢個
邊度買?
左上角 係米reproom m&g 相?
Red入面好多首歌都好正
我好鐘情於starlight 同holy ground
爸打知唔知邊到仲有得訂最新lover deluxe
以前hmv有做預訂既...宜家唔知cd warehouse有冇做...
想等到知道四個version個餡先買
你想知咩餡?
之前有冇睇佢ig live?佢講左入面有啲咩
四個version應該poster/本日記唔同?
但而家我淨係知道個封面顏色
有無最新消息?
4本加埋有總共120頁既taylor 親手寫既歌詞
會有ALL TOO WELL完整版歌詞

收錄左佢寫歌既心路歷程 好似睇緊佢既日記咁
當然仲有啲珍藏照片啦

之後會有隻Lover CD 同埋幾十版空白頁 俾我地做日記咁寫下野 或者寫歌都得
但我淨係想買一個ver
而家未知邊個ver啱心水
咁你要等人share 哂咁多版先知邊個ver最岩心水
係呀
之前12月得登飛2日一夜日本睇佢rep tour完夢

睇佢新碟消息已經成為呢輪每次發完夢翻到屋企既慰藉
All too well 完整歌詞😍😍😍
等左咁耐終於有啦
相反 新碟三隻single太強差人意 去到想脫fan嘅地步
出左ME!果下真係反胃
反而我覺得ok
尤其是archer
Me就brendon救左首歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞