想搵Taylor Swift 忠粉

684 回覆
98 Like 207 Dislike
點解要話係連詩雅呢 你依句背後有咩用意先?
宜家連詩雅好差咩
話似都唔比
唔差啊 好似你老母咁
Taylor有無話幾時搞Lover World Tour?
下年年初
cd warehouse有冇poster送
我老母冇佢咁後生
真心 個badge要唔要都罷既然deluxe本身包poster就唔打算今日搶
得喇得喇多謝你幫手推post 冇咩事你可以躝返出去喇condom
Ig post 見到
嘩四張都靚 初頭以為會hea到出album cover海報 點知原來今次都幾有誠意
我都係1989之後就放棄左追碟
好掛住 Enchanted 同 Breath
Last Kiss 都好正😭
聽完成隻了 好似冇一首做到好似1989 clean咁有姿態
daylight同cornelia street都叫做幾好聽 daylight有少少begin again嘅感覺 false god都幾特別
其他pop song聽落唔太impressive 要認真睇埋lyrics
唔會
記得佢之前講過自己鍾意唱pop多過country
Red個陣d pop風都出緊黎
所以冇關係
自從佢遠離咗COUNTRY 我都遠離咗佢
但以前真係好迷 每日瘋狂LOOP到上晒腦
今次album無想像中咁差
但無Rep咁有驚喜
Rep > Lover
啱啱全隻聽咗一次

Soon you’ll get better > Daylight ~ Cornelia Street > The Archer > Miss American ~ Cruel Summer > Lover > Paper Rings > DBATC ~ London Boy

Soon you’ll get better 暫時係全碟最愛,令我諗起 Breathe,好開心竟然有首 country

Daylight outro 後面段獨白好正
Cornelia Street 成首都唔錯,除咗 chorus 有兩句係用氣聲(?)我唔十分中意

Paper Rings 段 bridge 令我覺得成首歌好聽咗
London Boy 冇咗 Intro 把男人聲會好啲

—————————

The Man > I Forgot That You Existed > It’s Nice To Have A Friend ~ I Think He Knows ~ False God ~ Afterglow

暫時對呢幾首冇乜感覺,唔太特別覺得好聽
當中嘅 I Forgot That You Existed 有少少悶,如果佢 chorus 爆少少會好啲

—————————

Me 同 YNTCD 洗咗腦會覺得好聽,唔排呢兩首

暫時覺得 reputation 好聽啲,但我覺得佢近年啲碟都要煲下先,聽下聽下會好似更好聽
Rep係一聽就鐘意
今次Lover同當年1989 一樣
要煲下黎聽先會鐘意
taylor個youtube channel有哂成隻lover album嘅歌
係咪因為轉左公司,所以有li個arrangement?
之前嗰幾隻albums都唔會咁樣放哂d歌上youtube
I love you when you call me senorita
真... rep既I did something bad, ready for it, don’t blame me, call it what you want正到癲
仲未得閒聽哂成隻Lover 只係聽左幾首
暫時覺得 cruel summer幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞