想搵Taylor Swift 忠粉

684 回覆
98 Like 207 Dislike
Taylor Swift紅左咁多年 唔知呢度有幾多佢既粉絲
近呢4 5年佢都經歷過大大小小既新聞 正負面都有
希望可以係度識到多啲 Swifties

係佢8.23出新碟前 齊齊分享下大家對佢既熱愛程度
之前好鍾意Taylor
不過我聽到red隻碟之後就無再追喇
但係仲會聽舊歌
好鍾意Begin Again

樓主有無特别鍾意邊幾首?
Red真心好好聽
無攞到Grammys 真心可惜

Red最鐘意係The Moment I Knew
Speak Now最鐘意Long Live 同Ours
Fearless最鐘意You Belong With Me

1989有首New Romantics 都係我既最愛黎

想問下點解無再追呀?
由出道開始就好鍾意佢😍😍
每隻碟都好喜歡,無論係咩style都好有佢自己既味道同風格
同埋聽佢啲歌真係幾時都唔會覺得厭同悶
咦 睇黎大家年紀都差唔多
我識佢第一首歌係you belong with me
亦都係我第一首聽既英文歌

只此之後就好鐘意佢
我唸我有20%既英文功力都係靠聽佢啲歌學番黎😂

最初佢由country轉去pop個陣唔係好慣
之後聽耐左 又覺得好好聽
佢做到唱咩style都好成功

唔知絲打有冇睇過佢live?
我諗佢係Love story 個個look應該係唔小人細個個陣既女神
出道開始鍾意 不過1989後就放棄了
歌風轉得太多 完全唔再係以前既country pop
係超級純真既女神
宜家都唔差 係多左幸福肥
係米reputation太黑暗聽唔慣?
1989已經變左純pop
Reputation就棄左了
依家好bitchy
Red 係我Taylor Swift咁多張專輯入面最鐘意嘅專輯
但係到後面啲專輯轉咗pop之後就冇咁鐘意聽佢啲歌
佢以前Country girl 嘅風格係最正
1989張碟之後開始變得bitchy
我都鐘意red , 1989 同埋love story 既TS
依家佢真係太美國重口味風格....
無可否認佢country style係最成功 最吸引到粉絲既時代

無論係1989定reputation 對佢黎講都係一個好大既轉變
不過佢一有concert 就會搵一段時間係得佢同結他😍 始終都保留番一絲acoustic既style

各位巴絲宜家聽開咩歌呀最近?
我唸我係14/15追到宜家24
Shawn Mendes啲歌都唔錯
Shawn Mendes正是我男神
超級欣賞佢細細個就係屋企自學結他 拍片擺上vine 再到出唱片 巡迴演唱會
超級成功既例子

好期待10月去睇佢live
佢過嚟香港咩
之前country music 唔係美國口味咩
想問下你地覺得佢係VSFS係咪咪嘴?好多人都話係 話佢個陣唱歌唱左半首 其他都係咪
我意思係佢依家太濃妝+ 垃圾pop style
呢d叫 mainstream music 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞