想搵Taylor Swift 忠粉

684 回覆
98 Like 207 Dislike
有無人pre-order到今日都係未有消息架
小弟第一次買album 唔知正唔正常
暫時最鐘意cruel summer
真?咁我去
佢而家個男友應該幾sweet d新作甜到
有無人有睇speak now tour香港站
其實我覺得Taylor再黎香港機會唔高
主要因為啲場地太細 香港銷情又唔及台灣日本
唯有希望佢會去台灣 近近地可以飛過去睇
嗰陣想去但無去到
上年去左rep tour, 正到
我都覺佢唔會再黎香港
佢去台灣既我會去!!!!!!!!
係咪得我一個覺得its nice to have a friend好有古代feel
Cruel Summer, I think he knows, soon you’ll get better, daylight
And Cornelia Street
唔係呀 我都覺有d
呢首麻麻地
Daylight 好好聽!
PS 聽咗十年多
死忠
訂埋box set!
最愛22 > our song> back to December.

Lover 還在選最愛中
1234 有咩分別
覺得佢穩定戀情後既作品是差左
例如上隻碟,聽左一次咁封塵
利伸非死忠但所有碟都有買

Ching 上面果幾首真是是唔錯
仲有 back to December/ apologise/ you’re not sorry呢版本
每次聽都feel 到果種sad
唔係咪, 上隻碟既Getaway Car, King of My Heart, Delicate, Call It What You Want 都好正喎
聽All Too Well 都係
King of My Hear
Call It What You Want
係唔錯
但唔知係咪先入為主左
無點聽呢隻碟

然後想搵返隻碟出來聽...淨係搵返張poster
I forgot that you existed
The Man
I think he knows
London Boy
Afterglow
Soon you'll get better

其他一般般
留個名先,雖然我比較新,上年先開始做Swiftie
新碟好多正歌... 暫時比較鍾意Lover, Paper Rings, Soon You'll Get Better, Death By A Thousand Cuts, The Archer, Daylight... 仆街越數越多

不過Taylor咁多歌入面,最正都係All Too Well,詞同曲等等各方面都係一流!

另外想問吓咁多位Ching,你哋喺邊訂Lover?官網連運費對我嚟講有啲貴...
香港嘅話應該去邊訂?頭先喺地鐵站見到張poster 有間叫Ushop嘅有得訂,但入面已經有啲版本無晒貨;CDWarehouse個網又好似唔見有...

利申:之前買碟都係去HMV
我係CD warehouse買
冇預訂
即場等佢上架買
去cdwarehouse 個fb睇
deluxe album $219
LOOP LOOP下,發現LONDON BOY都幾好聽
今次隻碟太歡樂,好唔慣
以前聽親TAY TAY都係想聽BREAK UP SONG

Cornelia Street可唔可以刪走Chorus後段好難頂既高音位 本身首歌係全碟之最咁濟
今日淘大cd warehouse齊貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞