九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike

等睇肥婆回應

張咁嘅嘢證明到啲咩

乜撚都冇
重要個啲比你遮撚住哂 做乜鳩

咁快咩都post晒上網
小心俾人反咬一口

其實唔係好明點解咁多人懷疑樓主,佢如果係吹水嘅話隨時俾人告

咁快咩都post晒上網
小心俾人反咬一口

由得佢地伏,可能係公司職員

等睇肥婆回應

張咁嘅嘢證明到啲咩

乜撚都冇

證明到佢有張單囉
上面咁多人要求

咁快咩都post晒上網
小心俾人反咬一口

由得佢地吠,可能係公司職員
事實係張單買左幾型咩型號都睇唔到
條on9"肥絲大隻"咁撚緊張做乜撚
一個開post就撲出黎咬

又話人嬲 去到最尾嬲豬其實佢自己
張單証明唔到啲乜野? 寫住年底開倉 咪証到係outlet到買囉 唔通真係要show曬imei比大家知咩
樓主唔po單又比人屌 po咗又比人話
嗰日都買咗部notebook,但張單連買咗咩都冇寫淨係show 咗個total幾錢
都唔知樓主遮晒啲嘢做乜
張單三級片黎wor 係咪身有屎

Agger
張單三級片黎wor 係咪身有屎

Agger

連幾多錢都唔show
張單証明唔到啲乜野? 寫住年底開倉 咪証到係outlet到買囉 唔通真係要show曬imei比大家知咩
樓主唔po單又比人屌 po咗又比人話

終於明點解一開始佢唔post相
嗰日都買咗部notebook,但張單連買咗咩都冇寫淨係show 咗個total幾錢
都唔知樓主遮晒啲嘢做乜

樓主星期一要上去講數,所以佢先唔想show咁多出嚟
佢都話咗星期一講唔掂數就將全部野公開同報海關
你哋咁心急做乜
都唔知樓主遮晒啲嘢做乜

樓主星期一要上去講數,所以佢先唔想show咁多出嚟
佢都話咗星期一講唔掂數就將全部野公開同報海關
你哋咁心急做乜

其實我贊成佢直接報海關,一了百了
8頁先有單仲要打晒格
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?
保障自己啫,post晒所有野上黎隨時仲麻煩
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?

點解打晒格既相反係post晒所有野?

up 乜 q
係有心追究嘅,就去報警推上毒果啦
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?

點解打晒格既相反係post晒所有野?

你講緊啲乜?咩相反呀

打晒格(none)既相反唔係show晒(all)係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞