九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?
保障自己啫,post晒所有野上黎隨時仲麻煩

show番 "ipad xxgb", 幾錢, 幾時買都得掛
屌你老母上次買完surface pro 4
個sales話下個星期有Type cover買
點撚知條友係fake鳩我
依家逼住買同部機咁撚貴既Type cover
支持樓主爆大鑊
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?

show番 "ipad xxgb", 幾錢, 幾時買都得掛

去百記買個微波爐,然後影屋企部壞電視上黎屌百記賣壞野,叫佢影張單上黎又拖拖拉拉,好啦到真係upload又打曬格仔,點知佢係咪影微波爐張單

你想我地信你、幫你,就正正經經影張單上黎啦
重要個啲比你遮撚住哂 做乜鳩

咁快咩都post晒上網
小心俾人反咬一口

其實唔係好明點解咁多人懷疑樓主,佢如果係吹水嘅話隨時俾人告

由得佢地吠,可能係公司職員

講事實就係吠
你老母閪啦 唔係盲撐就係公司職員?
Show product名同價錢好有問題咩?
弱鳩智 抵你比人呃啦柒頭
8頁先有單仲要打晒格

其實點解唔打得格?

點解打晒格既相反係post晒所有野?

你講緊啲乜?咩相反呀

打晒格(none)既相反唔係show晒(all)係乜

x既反面係非x 打晒格既反面係非打晒格 非打晒格=/=post晒所有野 simple logic

咁咪錯囉
因為post晒同post一部份都等於非打晒格

你應該話「點解打晒格既相反就一定係post晒所有野」

屌離撚晒題

個死肥閪去左邊

醒小小咪唔洗俾人屌囉 係要俾要屌先安落既
個死肥閪去左邊

又有新藉口架啦
隻肥婆呢

Btw等星期一花生大戰
隻肥婆呢

Btw等星期一花生大戰

食緊肉
回post,不了
隻肥婆呢

Btw等星期一花生大戰

食緊肉
回post,不了

個死肥閪去左邊

死撚左啦 除左識搏出位仲識乜
無得攞威仲唔撚潛?
仲未影到部時間唔準又lock咗http://qq.com嘅ipad同張有日期嘅單一齊呀

咁撚多要求 點解人哋要滿足你
仲未影到部時間唔準又lock咗http://qq.com嘅ipad同張有日期嘅單一齊呀

都話咗佢有新藉口架啦
佢都係想引人注意啫,大家可以唔使理佢

都話咗佢有新藉口架啦
佢都係想引人注意啫,大家可以唔使理佢

( Show Blocked User - 肥絲大隻 )
講得好
Blocked 撚左隻過街老鼠十世,剩係見到你地話咩死肥閪就知係佢又刷緊存在感
肥閪又出黎柒
買二手都冇咁嬲

拿 今次好好多
肥閪又出黎柒

咁樓主一開始張相又真係抵屌既 乜都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞