九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike
肥絲大隻真係好撚煩 個個post都見到佢唱反調 真人一定好撚黑人憎

黑人憎who fucking cares?
華人同白人唔憎咪得

走啦肥西
其實樓主咪話咗星期一上去傾 如果唔換新 就會po証據(我諗係單掛)同報海關 大家點解唔等樓主多幾日呢
唔信就上一頁
星期一再update
單都未有張都有大把人信
只係因為第一個質疑嘅係我呢個肥婆

返屋企撚鞋啦臭西
其實樓主咪話咗星期一上去傾 如果唔換新 就會po証據(我諗係單掛)同報海關 大家點解唔等樓主多幾日呢

因為人地冇耐性
有咩證據你部野喺嗰度買?
純文字加lock機圖抹黑?

你段野寫今日買,但張圖係10pm喎,平衡時空定點?

屌 又係你隻臭肥西
部機時間有得較 用下腦

臭肥西又點
臭肥西鍾意回post呀,吹?

過街老鼠又入黎爭取存在感

綜合分析,大家只會回覆以下同題目無關嘅內容(排名不分先後):
1. 肥閪
2. 搏上位
3. 刷存在感
4. 過街老鼠
5. 肥婆icon落架
試下拋開唔好提上面呢啲無關嘅point,睇下大家對本題目仲有咩意見?
冇就收撚皮啦你垃圾都不如咋契弟

家陣你係樓豬咩? 人地係鍾意屌柒你呀死肥婆 吹?
單都冇張係到9up
單呢?屌你
樓主意思係如果間公司換翻部新既比佢,佢就唔追究?唔撚係掛

因為肥婆係冇耐性
唔信就上一頁
星期一再update

明明一張單就可以收個肥婆皮
但你就喺度死拖爛拖

你同肥婆有親?

因為肥婆係冇耐性

呢個開倉今日完
樓主咁講我都唔知去唔去買野好

搞咁耐都唔post單
越黎越覺得樓主係專登
D肥西最鐘意懷疑人

合理懷疑有咩問題 原本網上既野就唔可以隨便相信架啦
D肥西最鐘意懷疑人

脂肪愛好者
D肥西最鐘意懷疑人

脂肪愛好者

呢個講法侮辱左我

因為肥婆係冇耐性

呢個開倉今日完
樓主咁講我都唔知去唔去買野好

搞咁耐都唔post單
越黎越覺得樓主係專登

等開倉完左先黎post單
條on9"肥絲大隻"咁撚緊張做乜撚
一個開post就撲出黎咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞