九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike
有單,單上仲有印埋serial number

何不影出黎收個肥閪皮
話說,今日一早出門去諗住睇下有咩買,見佢網站寫哂部分apple 型號係brand new ,咁我就買左部iPad 64gb 之後返屋企一連wifi就知所謂brand new機,原來。。。

成班人插隊已經無人理,但呢間野竟然違反商品說明條例 brand new 機原來被人lock左機,仲要係 @qq.com

有去買野既記住check 清楚
依家等佢回覆點處理呢件事,大家都睇清楚先
話說,今日一早出門去諗住睇下有咩買,見佢網站寫哂部分apple 型號係brand new ,咁我就買左部iPad 64gb 之後返屋企一連wifi就知所謂brand new機,原來。。。

成班人插隊已經無人理,但呢間野竟然違反商品說明條例 brand new 機原來被人lock左機,仲要係 @qq.com

有去買野既記住check 清楚
依家等佢回覆點處理呢件事,大家都睇清楚先
Block左條肥閪佢啦
理撚得你講咩 係肥閪就收皮先啦
佢話幫我攞返去apple整,大家點睇

起碼都要即刻換部新機比你啦,仲等佢去拎去整
Activation lock 唔係 iOS 7 先開始?
記錯唔好屌

iOS 6應該洗機就解到?
DFU mode唔得?
記錯唔好屌

洗到都唔洗啦
樓主緊係企硬叫佢換全新機啦
佢唔換就報海關
記錯唔好屌

洗到都唔洗啦
樓主緊係企硬叫佢換全新機啦
佢唔換就報海關

我學術性討論姐
建議樓主報
記錯唔好屌

我記得好似你升咗ios 7,set咗activation lock
down返落去ios 6個lock都仲會係度
有單,單上仲有印埋serial number

何不影出黎收個肥閪皮

已經笠撚左水啦
笑而不語
仲以為講緊某討論區老細
鬼機
其實貼埋單等多d巴打信 多d人幫手 會好d
星期一上去傾,如不換新,我會公開其他證據,順便報海關
星期一上去傾,如不換新,我會公開其他證據,順便報海關

引你上去
唔好上去呀,上到去唔知會發生咩事
直接報海關啦
部ipad係咩model ?
單都未有張都有大把人信
只係因為第一個質疑嘅係我呢個肥婆

出黎轉移視線做乜9
佢話幫我攞返去apple整,大家點睇

講到係APPLE問題咁
你話唔洗啦
我自已直接上APPLE搞
再唔係就搵埋報紙佬
唔洗你地煩
睇下佢點講
post單 上黎,推上報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞