九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike
唔只海關,樓主其實可以懷疑對方賣賊贓報埋警

Btw單呢?
無單
想4999買macbook pro,不過應該無哂
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打你唔係遲我好多到
我大概0625去到之後無啦啦多好多人
係講緊本身天橋腰然後拉長落天橋加條尾果隻
樓豬不如擺埋張單上黎睇睇
推上報嘛係咪先
有單(要有serial number,唔接受手寫單)
可以去apple解
actuvation lock同passcode lock可以解
lost mode就冇得搞
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打,到你入去
仲有乜貨剩?

拎完籌冇耐行都冇點行過就有負責人黎講 apple 野賣哂
咁咪算尻數走人
響果棟樓番工表示放飯放工一出電梯就見倒成堆喪屍望住自己, 好不安
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打你唔係遲我好多到

講左咁耐無單
睇下間公司有咩offer先
Between
買咗apple產品check 下個series number
單呢
單在哪?
有咩證據你部野喺嗰度買?
純文字加lock機圖抹黑?

你段野寫今日買,但張圖係10pm喎,平衡時空定點?

你都幾撚on9
用下腦啦屌你老母
單都未有張都有大把人信
只係因為第一個質疑嘅係我呢個肥婆

因為你on撚9呀屌你老母
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打,到你入去
仲有乜貨剩?

咁咪算尻數走人

我兩點幾睇佢更新左個product list
仲有Apple 野賣 都有MacBook Pro 但7999
單呀 屌你

不過之前有個friend買試過類似嘅情況
唔知佢有冇講大話啦
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打你唔係遲我好多到

跟住之後諗入得之前有人問價買位
頂你個肺果條友居然五舊水都講得出口
咁撚凍企咁撚耐仲要幾乎落埋雨五舊水就想買位懵撚咗呀
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打,到你入去
仲有乜貨剩?

咁咪算尻數走人

仲有Apple 野賣 都有MacBook Pro 但7999

佢多番強調佢update唔切
6頁仲未有單
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打,到你入去
仲有乜貨剩?

咁咪算尻數走人

佢多番強調佢update唔切

電腦壞壞地好想執平野 今日凍到痴撚線
我信肥婆
講左咁耐都未有單但都咁多人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞