九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike

iOS 6
唔係話有得即場check 保養咩?
上個月我個fd都係呢到買,macbook無保養
結果拎左去apple搞

平就預左無保養,但佢話brand new,我先買,點知部機未用就顯示lock左
肥閪深潛左去邊呀
籬撚左入堆填區呀 死返出黎喇 飽和喇
本身諗住今日去 好彩最後冇去到
之前我都試過洗完機 個畫面同樓主一樣變左人地個acc
結果我打電話(我話不如我擺低整 點知個staff話佢地係新加坡
又email
影晒包裝盒 搞左個幾月先解到
星期一上去傾,如不換新,我會公開其他證據,順便報海關

why not both?

報完海關先上去
Post單上來啦

可以報海關
老鼠機
翻新機都叫 reset 過..........
Lock咗機都照賣同賣賊贓有咩分別?
老老豆豆 可能貨源係政府拍賣得返黎既貨
所以先會係老鼠貨 或者直頭係...

iOS 6

iPad 4 唔出奇既

你show 呢啲有撚用咩,阿豬阿狗都show 到啦

iOS 6

iPad 4 唔出奇既

咁舊款都買

佢只係show俾你睇開到機
btw我買咗部iPad 4 4G 32GB好彩check過冇事
講咁耐都未有單睇

iOS 6

iPad 4 唔出奇既

咁舊款都買

睇下幾錢 1000 會買黎收藏

btw我買咗部iPad 4 4G 32GB好彩check過冇事

how much?

可以報海關

支持

how much?

痴線我搭頭班車去到都幾乎買唔到
單呢

how much?

痴線我搭頭班車去到都幾乎買唔到

係就係舊,不過拎嚟上堂同睇吓劇都可以嘅
吹左3個鐘,死都唔post單,肥婆講得冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞