九龍灣某電腦公司開倉內幕

311 回覆
101 Like 21 Dislike
唔係話有得即場check 保養咩?

佢只係show俾你睇開到機
btw我買咗部iPad 4 4G 32GB好彩check過冇事

how much?

痴線我搭頭班車去到都幾乎買唔到

嘩屌 啱晒我budget

btw我買咗部iPad 4 4G 32GB好彩check過冇事

how much?

係就係舊,不過拎嚟上堂同睇吓劇都可以嘅

你籌號幾多?我連籌都冇 浪費咗我幾粒鐘
單都無張 你話佢賣白粉都得

how much?

係就係舊,不過拎嚟上堂同睇吓劇都可以嘅

你籌號幾多?我連籌都冇 浪費咗我幾粒鐘

真係分分鐘唔係搭正頭班車都冇
肥婆又想突破盲腸
講左成5頁都冇單?
google有方法 跳過ios6既activation

不過你又唔俾單黎睇下 點證明部機真係你既
google有方法 跳過ios6既activation

不過你又唔俾單黎睇下 點證明部機真係你既

叫間公司告樓主誹謗咪得囉
佢直頭同開全名冇分別
肥婆又想突破盲腸

幾個post都柒到笑出黎,好心啦
唔係話唔信你,不過我都想睇睇張單
唔係身有屎 點會咁撚耐都唔貼單啊柒頭

無單就唔洗再回應啦on9
間公司本身做緊大學電腦 offer 㗎喎,我就唔係好信賣翻新機喇
唔係話幫個肥婆 但單都無張就真係
間公司本身做緊大學電腦 offer 㗎喎,我就唔係好信賣翻新機喇

請開名 俾大家調查下
吹左五版水都未有單
你不如話你係apple專門店買
俾返部機人啦
單呢
肥絲大隻真係好撚煩 個個post都見到佢唱反調 真人一定好撚黑人憎
想4999買macbook pro,不過應該無哂
係咪有內部認購
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到
係咪有內部認購

68#籌在此
乜撚都冇買到

巴打,到你入去
仲有乜貨剩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞