【集思廣益】我係「光復紅土」遊行申請人,收到警方二十問

608 回覆
1171 Like 7 Dislike
有無呢張野都會拉你架啦
1-20答 我無野講
不如問翻差佬二十問

1.點解做犬不做人

2.點解唔帶委任證

3.點解成日撩人隻抽

4.點解你咁撚柒

5.點解你地咁撚蠢

6.你遊行係咪真係用嗰舊嘢數

7.點解咁中意打人同噴嘢 到時又打?

8.點解成日用催淚彈 到時用唔用

9.點解你地咁多性罪行 嗰日會唔會非禮示威者

10.點解對記者同社工咁爛口

11.到時會唔會開槍

12.你覺得自己喺社會仲有冇意義同尊嚴

13.你覺得自己值唔值呢份糧

14.點解中意帶人上差館扑嘢 但消防又冇呢啲新聞

15.Memo紙係咩程度武力令你要full gear

16.點解選擇性執法

17.你中唔中意盧偉聰

18.你中唔中意李家超

19.你中唔中意林鄭月娥

20.點解人地搞示威冇啦啦要二十問

法官大人,我冇嘢問喇。
狗諗出黎ge野 真係唔同d
可向 Ombudsman 投訴
1)今日四時先俾你 第日十二點唔係合理時間
2) 其他同類型遊行無俾咁少時間答
3) 其他同類型遊行無問咁多條(而且路線 路種差唔多)

程序上 同埋 機制上都似有不公

考慮下(政府最驚Ombudsman)
請詳述
麻煩入去簽一簽, 之後請巴絲登入 Email account confirm.

白宮聯署link在此:https://bit.ly/2XOf0aj
請求美國國會快推《香港人權及民主法案》

好人一生平安
想玩番14年以前果套
點解紅土要答,我地居民自發都要答咁多問題
1.紅磡搵50個人出黎已紅好好,警唔係會維持秩序咩?

3.全裸
唔好答,唔撚好比佢開先例
而家香港有集會自由架仆街!!!!!!
其實第20題 經過咁多次我哋都睇到 示威者係會主動讓路 係警犬唔讓咋
人數填太多
上次高鐵都係填2000人
馮驊上身
考生請注意,目前尚餘時間仲有12小時。
.
.
.
點都好啦,用上面咁多巴打嘅提議交左一份先,最好就朝早交,佢有意見自然要求你改。我同意預計人數係應該轉番犬方專用單位方便佢地處理。人數少左自然所有要求都會配合番個新人數。

辛苦晒!
Pish
幫匪賊推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞