[新歌 <偷情的禮儀>] 謝安琪討論區 (7) 香港加油

1001 回覆
34 Like 48 Dislike
光 時
復 代
香 革
港 命
聽左全日十字架

不過Kay唔會返以前了
The old path is not sustainable
In terms of her mental and physical health
重要咩?如果佢現在呢個人生階段,生活覺得自在,覺得開心,我仍然支持佢。佢現在多份感覺好從容、平和、堅強同獨立
開心就好,本身要收山都出返嚟
好感激佢
我地唔可以咁自私

有無聽997,有講點睇有人話佢變左
好高壇數
http://www.metroradio.com.hk/997/Program/ProgramDetail.aspx?ProgramID=8bdf30c2-14e7-408a-a93d-f0fb6f28e6c5
997邊一集
佢好似以前講過話好鍾意呢首歌,唔知concert唱唔唱
今日1900-2000
唔識dl落黎
其實佢口講以前
我覺得佢依家都係咁諗
真誠咁唱歌 唔單只昨日
今日換來既都係嘲罵
不過班蛋打手真係好屈 D人好貼地 所以kay次次比人搞都好痛 09-11如是 依家如是

唔好再逼我唔講蛋,盲嘅都睇到啦,暗黃巨星,我屌啦
求bqckup想聽
第二part無啦啦tag咗句缺一不可聽到即刻醒一醒
Kay點會唔知社會狀況
連功能組別係咩都知
邊個位 聽5到
謝安琪有咩可能做到佢對手 級數都唔同 唔好以為拎左女金就係天后 演唱會場數就證明咩叫天后 謝安琪得四場 仲要得三面又去得慢 叫佢練好首其實寂莫先講 就開演唱會都唱到咁 仲有知唔知咩叫抄 兩個演唱會完全唔同 8月嗰個完全係另一個層次 出面個個睇完都話7月嗰個完全比唔上喎 你講兩個有咩似 你唔好以為燈光laser好似就係好似 不知之前幾多人用過 8月螢光棒有中控 7月有冇?
不如大家集中講返kay算啦
終於講左我諗咩 特別係頭幾句
尋日訪問講到個演唱會同平時完全唔同

希望出黎個效果真係好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞