[新歌 <偷情的禮儀>] 謝安琪討論區 (7) 香港加油

1001 回覆
34 Like 48 Dislike
笑到我呢 成個演唱會完全唔一樣都話抄
下次睇演唱會帶返副眼鏡
仲有紅館D野唔係話一個月 話抄就抄得
更何況 咩舞台效果同設備一樣呢? 有無對比

呢位會員你有無諗過去紅館開Talk Show
喂呀,謝安琪啲 fans 唔好再拎鄭秀文同容祖兒一齊傾,完全唔同 level

謝安琪最多咪同薛凱琪鄭融個堆同輩
人地諗唔到野踩咪求其搵野踩
Wadiu,突然海量網軍
唔好做得咁低莊啦 乖
聽完呢兩日既訪問
見Kay有咁高既修為
作為fan既要好好學習
有佢一半既境界已經好叻
大家要多練習 由無視hater開始
其實都係旁觀者清 我自己就唔係kay hater
係呀 有高既修為就唔好學埋羅范焦芬咁
無憑無據屈其他歌手

最慘係某D Fans一D修為都無
咪就係
自己偶像俾人批評就賴係joey 打手
好心啦,睇完joey concert 都知kay 完全唔係個皮
鬼有咁得閒抹黑你地個偶像咩
咁D Fans鍾意自己撩事鬥非無計
哈哈 有組織咁殺晒入嚟
我屌 終於明點解你哋叫我唔好講
原來一講就會召喚晒班戰狼

我屌你老味 平時好日都唔入嚟
依家突然幾條友喺度圍爐互含
蛋蛋 你哋低唔低莊D呀
笑撚死人咩蛋狗盲嘅都睇得出你d殭屍acc啦 開得嗰幾個post嗱 咩抄人嗰D就唔係我講 但你班賤種收錢打手吹奏文匯巨星係暗黃 真係好撚肉鳩酸囉明明成班蛋人一式一樣 講瞓唔著就個個都post仲要係money帶頭 616飲水又係個個都有份po 咁撚樣都可以打到佢暗黃唔撚知醜㗎喎真係
真係忍唔住要留言
你地個謝安琪轉做黑色頭像就係黃絲
其他歌手暗示唔明言就話人地唔係「暗黃」

仲作野作到話有人暗示話容祖兒個演唱會抄Sammi,前後相差九日點撚樣抄
依家祖兒頭場同尾場係兩個唔同嘅演唱會咩老屈都唔係咁樣呀嘛

成日話唔好係哩個Post到講其他女歌手,但係就不停見到有人提起,依家係邊個黑其他女歌手呀
啲人見到你地作野作得太過份先入黎講兩句咋
我都唔鐘意罵戰
所以唔會去唔鐘意既歌手po留言
但係追完po,都搵唔到樓上巴打講邊個歌手演唱會似sammi
係呀係呀,好人好者會mon人post
我就唔會入去其他歌手post睇 特別係對家
嗱 對於kay今次 我諗呢度都冇人敢講乜,你咪自己追po,睇下邊個仲話kay今次係黃絲

你講嗰D所謂暗示全部係公司order,成班蛋人都有po,文匯巨星 最好係暗黃啦 班撚樣咁都想洗白?無唔無恥D? 咁樣跟公司template講兩句飲水就暗黃 然後就屈9 kay奶共 笑話

演唱會嗰D唔係我講 我已經講撚咗 你都要中埋嚟 好懷疑你咩心態

仲有 黑乜撚嘢?你大陸落嚟?
我自己鍾意睇下其他歌手啲演唱會有咩花臣唔得嘅,Mon乜撚野Post
Sammi、Eason、Jason、林宥嘉、蘇打綠、軒仔、祖兒我全部都有入去追Post兼大部份都有去留言嘅,Mon乜春

係呀,全部暗黃Post都係英皇打手黎架,環球一個打手都無架

演唱會嗰個我唔係話你講,我一次過留言費時係到洗板啫

抹黑個黑呀on9
其實非kay fans都可以得閒有update 入黎睇 唔一定係蛋記人先咁做 joey/ Eason/hins出面個堆音樂台po 全部有睇
入得其他歌手post嘅都一撚定係mon post兼打手黎架
我估唔到“某人”係邊個
容祖兒囉
Kay呢排無咩活動
都無啦啦咁多人入黎鬧
原來「平時好多人mon post都唔留言跟住又冇啦啦一齊留哂言」真係神奇阿
抹黑咪抹黑,你唔識中文?
關環球乜事?
你講乜撚呀喺度 語無倫次
最好係啦,一提keyword成班有組織攻晒入嚟
聽到訪問話有大部份會係自己嘅歌,終於安心少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞