[新歌 <偷情的禮儀>] 謝安琪討論區 (7) 香港加油

1001 回覆
34 Like 48 Dislike
如果唔當仆街係粗口呢
Toy Story仲未落哂畫,而家整多個演唱會廣告,追撚到我......
on999999 偷情1 week死
juno rich到
屌,得三部車上咗咋......
要壓低ap嘛
如果唔係點俾番個女金俾萬年金
今年應該會係
女金 joey
女銀 kay
女銅 小巧
老實講我唔想kay再拎女金
我驚佢俾人罵得仲勁
岀面好多po都罵緊佢點解呢個時候先黎潛水
本身都已經輸緊五十次啦
唯一優勢係kay未冠過
https://www.facebook.com/1402885226629659/posts/2272819969636176?s=1091319160&sfns=mo

Kay澄清Kay isn’t me 唔係浦銘心演唱會嘅意思 而係想探討人地對自己嘅認知同真實嘅自己有咩唔同
歌單自己砌 會唱舊歌 Juno主要負責visual effects
【愛之深 希望幻國見到】
幻國諗左咁耐都係派偷情 對劇情推進冇幫助又同社會時勢嚴重脫節
應了解下903係咪唔中意the album 如果係快叫kay轉project/plug 唔係只為獎 亦為保持Kay人氣同演唱會宣傳
今年各樣野都唔係好得 寂寞三台成績都奇差 廢話又無noise 演唱會主題亦可能引起唔少人反感同誤解
幻國marketing要反思下kay嘅定位同宣傳方法 搞“藝術”都唔可以偏離大眾反應同期望太多 可能會害左Kay
佢公司啲pr好差 唔識玩social media
有留意開佢ig都知依家啲po唔係佢本人出
公司淨係幫佢出fashion sponsor po
攪到佢個形象好似膚淺既貪靚女人
明明聽佢啲專訪既印象係睿智既成熟女人
呢兩年做左好多高質專訪 但係又唔識share畀人睇
而家幻國開左fb page梗係直接去fb屌啦
但係偷情首歌都幾好呀
kay難得嘅pop song
雖然擺喺呢個時間點出 好似唔係幾好

mv出得慢
pr做得唔夠
ig page唔再係自己出

搞到kay依家好離地
會唔會del cm ga
之前話kay ig有del cm
依家諗落 雖然唔信係真
但如果真係 都唔知會唔會係d "小編"做嘅
由kaykayiskay改名做kaytse開始都應該唔再係得佢一個管理個ig
咁呢個就唔知喇
有理冇理屌左先算
當我而家睇到佢D濃妝艷抹嘅出function 相,
個心真係有D沉咗落去。

我愛「唱」姿色份子嘅Kay,而唔係愛「做」姿色份子嘅謝安琪。
咁嘅年紀
假架老屈的
原來有d野我地估岩左
ig淨係講工作野唔講生活野原來真係關公司事
原來真係幻國落左order
我屌你啦
你點知既?
如果係真嘅
就快d攻juno/kay/幻國 fb ig la
要求俾kay有表態嘅自由
如果佢地del cm
就好似lennon wall咁撕一貼十
搞幻國好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞