《德魯納酒店》

1001 回覆
144 Like 35 Dislike
我之前都係咁講之後比人負皮
Ben個首最正
我就鐘意請夏個首
投done for me一票 rap嗰part聽到我起雞皮
人地去發夢洗唔洗報告俾你聽啊?
我都冇心情睇
不過IU真係好正
每個週末出哂去又要同你單聲?
精神繃緊搵個零鐘減下壓又有罪?
我掉番轉話你
香港搞到咁 你仲有心情食飯?
屌你老母臭閪
得唔得?
第一次睇呢d講生死議題嘅劇 其實幾新鮮
雖然未至於係神劇 但都值得花時間去睇
同埋我覺得呂珍九做得幾好
呢個劇本本身就對女主角好有利 勁大部分嘅時間同對白都用嚟塑造佢嘅人物形象
加上佢嘅性格又討喜同iu又演得幾好 好難唔出彩
相反喺男主角身上嘅著墨就少好多
點解佢咁突然肯喺酒店做同鍾意咗iu 點解一定要佢送走iu
呢d一係就好快講完 一係就冇講 要觀眾自己腦補
呢d單靠演員嘅演技交代唔到嘅劇情 其實都要編劇嗰個用時間去舖排
喺咁嘅情況下 呂珍九演嘅燦星真係唔差
至少佢嘅演技可以彌補到呢個敘事咁不足嘅角色 同iu似係男女主角 而唔係打雜
啱 快啲入晒唔關政治事嘅post屌一次 唔屌死全家
我晚晚都出太子
係咪要同你報道?
你咁撚得閒不如出去幫手推下9月7和理塞9月8領事館集會啲po好過,比你屌又點話,我多謝番你轉頭
嗱,你乜撚都唔好睇,乜撚都唔好做
有娛樂性既野你乜都唔好撚掂
掂左死全家
睇下劇都比人屌
大佬個個星期都有活動唔駛休息下咩
起完底block柒佢算啦
當年日本社運的致命傷,就是過度強調「苦行」
https://lih.kg/1488650

繼續批鬥人啦
真 起底睇左睇 原來係件垃圾黎
每星期花嗰兩個鐘嚟睇劇好過分咩 定還是你個腦一日淨係可以專注喺一樣嘢到
唔想人有娛樂嘅話咪去戲院、neway同海洋公園到叫人返屋企發夢囉
淨係識得匿喺mon後面做鍵盤戰士
太妍 all about you
上面RV個首印象中好似PO同mina交換電話個到播過
不過呢首個節奏啱年青人拍拖氣氛 IU同珍九場面播唔啱feel
見到佢走之前沖左杯酒比IU果下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞