《德魯納酒店》

1001 回覆
144 Like 35 Dislike
我幾鍾意佢d對白
利申 中二病
「替別人說話是很帥氣,礙手礙腳卻很丟臉,帥氣地擁抱和安撫的人,誰都想去做,礙手礙腳地死抓著不放,顯得特別沒出息的人,卻只有好人才做得到。」

Ep 10
有冇人同我一樣決定星期六晚唔睇,等到星期日連睇兩集

星期日個日會係咁比人劇透
出左15預告 希望happy ending la
1d都冇講橋個part
幸好我冇朋友冇社交
俾藥佢係行橋前定後?
我覺得係行橋前
D預告信唔過 成日CUT頭CUT 尾
咁即係仲未返黎全部回億
我好同意
我覺得燦星本身表情唔多係因為佢係一個聰明正直冷靜嘅人 唔係喜怒哀樂都擺哂上面 好多時都係用眼神去演
14集尾 佢係因為相信滿月話會返嚟 一直等一直等到過咗一個月 呢一個月入面佢日日都扮冇事發生咁正常返工 其實佢個心好不安 好驚滿月死 以後都見唔到滿月 自尊心強嘅佢見到架巴士後 諗起同滿月嘅回憶 終於忍唔住 崩潰喊 睇到我好心up

至於好多人覺得佢地唔襯 我覺得係劇本安排太少sweet情節俾佢地
講真鬼怪入面 孔劉同金高銀本身年齡差距太大 我都係覺得好唔襯 但係劇本安排好多sweet到漏油情節 先令觀眾覺得襯
酒店太少sweet情節 又冇交代清楚雙方幾時喜歡上 先會令觀眾覺得冇火花
以上為個人意見
所以唔係IU fan屎都唔會有意欲睇
我啲friend睇咗3集已經唔想再睇
1點半
有排等
去完機場翻屋企一次過睇哂兩集啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞