《德魯納酒店》

1001 回覆
144 Like 35 Dislike
滿月窮應該係因為嗰時啲鬼冇「其他」財產俾佢拗着數
話晒嗰啲先係活人世界嘅財政來源
喜劇但點解之後好大感覺會sad end
金書生今集真係好正 笑到痴線
自以為是又唔識睇空氣
有無人覺得ost 1 another day好好聽
呢套入面個10首都好好聽
咁多首ost 最鍾意呢首
今次ost 陣容好勁 punch gummy ben 唱開ost 既歌手出哂黎 仲有idol 請夏,rv
一聽即聯想起IU個高貴既紫衫look+準備開槍個樣
會唔會出album?
居然漏左泰妍
係喎 all about you 都好好聽
最鐘意請夏個首
之後就係抽個首
好似講過 當發生大量人死嘅時候 鬼門會直接開俾鬼 直接去陰間 所以酒店冇生意
唔好意思各位,借個位宣傳

818百萬人大遊行
黑警還眼
五大訴求,缺一不可

依家開始全民投入宣傳工作
各區連儂牆、airdrop、派街招、擺街站
facebook instagram瘋狂轉貼文宣

文宣source:
https://t.me/hkposter777
https://t.me/hkstandstrong_promo

香港人重要日程:
8月15日:稅局接收工(1200稅務大樓)
8月16日:學界萬人炒聯手萬人集會(2000遮打花園)
8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡馬頭)
8月18日:民陣大遊行(1500維園)
8月24日:觀塘大遊行(1300駿業街球場)
8月25日:荃葵青遊街(1400葵青劇院集合)
各位手足,到時見!
釘仔你最近點
取消FM
8.18 一齊上街
果然港獨之父
屌 覺得最好聽既DONE FOR ME 無全首
覺得似美國恐怖故事hotel 多D,極致荒誕美學
兩邊一比哩邊即刻似小朋友osplay
係twitter 見有人整理左IU咁多集既造型合集
我自己最鍾意第五集柯德莉夏萍look

我唔信無抄xxxHolic
神祕女巫 + 嚟"打工"嘅鮮肉, 然後每集feature唔同鬼怪嘅故事
連女巫貪靚貪食貪錢任性personality都齊哂.
靚到痴線
其實具燦盛依家係咪想同麻姑神對決
如果最後個結局滿月要俾麻姑神消失嘅話,咁燦盛一定會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞