《德魯納酒店》

1001 回覆
144 Like 35 Dislike
但佢本人買衫品味就...
好想成世都俾哂IU幫佢做野
agree,來來去去咁上下,加上左抄右抄其他劇/漫畫,幾老土下

IU 套我的大叔好好多,有味道
又係洪氏姊妹寫嘅光怪陸離式劇集,又copy 花遊記模式?見同類型編劇金編寫鬼怪掂,又以華麗場景+浪漫愛情元素寫多一套
南韓全國收視頭兩集收視唔差 第二集仲有微微升。我DL咗1080pNEXT版+字幕未得閒睇。得閒要追貼返韓劇先
我的大叔個種線一般人未必好
韓劇邊到有1080p 同字幕 source
以前d機場look
睇viutv咪得
都係,但我覺得勁好睇

呢套就……純為iu 而睇,水準唔同級數
大叔我覺得同天空城堡,係近年我最愛韓劇
頭兩集都幾好睇吖
雖然已經估到呂真九應該幾世都同iu 係情人咁上下
老虎同老GM 都幾感動呀
我成日見到iu 咁嘅打扮
反而諗起泰妍,有d mv 都係咁嘅打扮
呂珍九係我老公
全宇宙超級無敵最靚仔珍九BB
自《德》劇首播後,有網民質疑與日本漫畫《失物旅館》及《xxxHOLiC》的部分內容相似,不過tvN否認抄襲,強調是「洪氏姊妹」早於2013年時提出的原創劇本。

都真係幾誇抄得

仲有鬼怪都抄左d,大雜繪
對畫質有要求或者要儲存劇集嘅先會學我咁樣睇,外掛字幕一定會比幾個鐘後嘅天使殘體字慢好多。(一般慢一日)
11區同住在韓國兩大論壇都有souce,而片源我知道最少有一個有個外國網站專門收集到 然後free分享多種無字版本
佢2姐妹唔好咁大期望 爛尾機會極大
韓劇點可以冇隨意門去外國
講真 其實幾好睇
我的大叔唔喺個個都接受到
呢套比較有喜劇feel
長知識
但係宜家點先可以註冊area11
上次我無記錯,佢有次有tg活動。入佢TG group就可以注冊了。用錢損助就唔洗理,area11幾年先開放幾日係FB同TG注冊活動。唔捐助,基本好難入到做會員。不過我入去都係去Down佢啲繁中字幕多.ass檔啲字幕好正,又可以自調字幕大細就自己

又要對住IU打飛機了
肉體廚表示IU集集換咁多套衫
就快頂唔順

VIUTV幾時更新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞