《德魯納酒店》

1001 回覆
144 Like 35 Dislike
日期: 2019.9.1.13:00

[9.1機場] 文宣集合
https://lih.kg/1505474

GoogleDrive: 91機場文宣資源 (手足有新貨話我知,會Upload上去)
https://drive.google.com/open?id=128hRA8sm5aa2jUlNJAzPtGkYt2_3n-z2

#黑警還眼 #612 #721 #811 #823
#推到有多啲英文文宣#
----------------------------------------------

睇呂珍九食iu, 不了
講真 臨尾個到 佢喊得幾唔自然
唔係好識講
成個人本身就好唔自然

ho mean
行返轉頭會唔會個個都記得,係唔記得具粲星
以為會好似鬼怪個女主角咁,第一集唔順眼,但睇多幾集就覺得好襯。
但係德魯納睇到最尾幾集都係覺得成件事個男主角根本唔啱
屌 好撚慘
我都咁諗,仲有兩集,一定唔會咁快happy ending,一定有啲濕鳩催淚位
明明之前有人講喜劇黎
大反轉再反轉
為左要升收視
話就話可以毫無理由咁鍾意一個人
但係喺套劇入面真係 淨係睇到因為佢地係男女主角
所以就用一啲冇共感 模模糊糊嘅所謂嘅互相保護
嚟當做係進展嘅工具
其實到依加14集 我都未知點解燦盛會鍾意滿月..
唔通單單就係因為燦盛俾鬼打暈咗嗰時
麻姑放咗三朵花係佢心到 令佢可以見到滿月千年前嘅事?
應該要交代埋金書生同賢重心願
同感 仲有兩集 好想知賢重點比人搶左身份
同埋金書生唔走究竟為左啲咩
好似兩集好難講得完咁
見到男主喊完全無感覺係咪正常
po同康美娜個loveline 滿月同具燦盛既後續 我覺得2集真係講唔晒
14集入面
滿月俾充滿怨恨嘅髮簪薛志元 只要食咗支野就可以變惡鬼 殺死燦盛
成個個氣氛好似 等多陣就會血流成河咁
點知唔夠一分鐘就俾死神捻死咗 仲要俾人當酒店service
睇完14集就知套野 其實依加一集都可以講晒所有野
賢重過去4分鐘 佢地個loveline俾盡10分鐘
金書生係燦盛或者房室長面前敘述過去 6分鐘
滿月同燦盛嘅拉拉扯扯 60分鐘
호텔 델루나日常 5分鐘
最後兩個人kiss 19秒
- 完
聽完你講好似會爛尾咁
個人感覺:
燦盛係唯一一個知道一千三百年前發生咩事嘅人
亦係一個善良嘅人
我相信由佢推返架車仔返轉頭開始
滿月對佢已經有啲唔同
因為咁多年黎除左青明應該都無人咁對過佢
跟住為左酒店又好、為左燦盛又好,滿月又救返佢
所以係燦盛眼中滿月從來都唔係人地講到咁衰
加上夢見滿月以前曾經咁幸福,最後下場竟然咁慘
善良嘅燦盛就想幫佢好好上路,對佢由憐生愛

其實我覺得唔難明 XD
不過呢套男女主角嘅感情發展的確寫得比較含蓄
(又可能係我腦補太多
喊得好屎戲喎
冇人覺得集集都長得好無謂嫁咩
講完句有伏筆既野之後又近鏡又遠鏡又拉近拉遠又播歌
明明30秒既內容搞成三四分鐘
男主角轉寶劍就正
其實我覺得佢演得好好
sor
你不孤單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞