[7月新番] 魔禁外傳「科學一方通行」

400 回覆
22 Like 7 Dislike
lm睇last order轉轉轉張gif
魔禁1-----------------(19~20集)-----魔禁2---------------魔禁3
-----超炮1---超炮s--(11~16集)---魔禁劇場版-----------------
---------------------------------------------1方----------------------

1方打輸(lv6計劃取消)時間 = 魔禁1(19~20集) = 超炮s(11~16集)
跟住1方救last order, 變傷殘訓院1個月, 拆緊繃帶+準備出院
時間線應該係咁(唔肯定)
後期主要都係打鬥戲較精彩,原作劇都幾悶,但jc做到咁,都係唔敢睇落去,下年炮姐親生女希望佢自己做翻好
02 gif
03 gif
咁樣扔法 如果一方仲係以前果個一方應該化灰
反射彈走咗
Last Order 質問金毛果段好好笑
viu唔記得放一方
派膠四人組登場
原來派膠...........等睇一方秒住過
第四集同第三集都刻意比左幾個鏡頭係一方對住last order係冇開到反射
同呢個當初魔禁御坂妹妹偷偷地揾槍射一方最後自己反彈死好大對比
蘿莉控拯救世界的故事
睇黎1方比之前真係弱左勁多
著左紅燈但冇得長開反射
仲要隨時傷口裂開爆血死機
其實紅燈綠燈係咩意思 冇睇過原作
綠燈冇開開關用唔到能力
紅燈著咗開關用到能力但得廿分鐘貨仔就冇電
岩岩先比人headshot完
體諒下病人
現階段佢舊電極頸圈淨係得15分鐘用到能力(某集佢自稱)
之後先有upgrade(有新bug技+舊電耐用左), 但唔知呢套外傳會唔會有
禍斗爆石果下真係好膠,一方d打鬥硬係覺得唔自然,做埋炮姐jc就摺咗去算啦
一期救Last order關左反射俾人射中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞