[7月新番] 魔禁外傳「科學一方通行」

400 回覆
22 Like 7 Dislike
我期待咗咁耐
終於都有得睇一方通行BB
鐘意咗佢好多年

點知睇到棄埋番
仆街悶撚到
中段無御板御板已開始垃圾
鐘意一方通行可以去睇本傳(魔法禁書目錄)漫畫
畫風超正就係無一方通行嘅部分有啲多

呀! 炮姐呀!
睇曬

我想講套一方通行無一方通行嘅部分都有啲多
係超多不過當麻嗰part都幾好睇
利申去左睇小説後面一方通行進化左好多
最後條新女乜水
食人花事件終於完, 舊電終於冇電, 啊哥殘血成個月終於死

開新章
係咪終於有食蜂bb睇
終於冇電 完
炮姐有波
食蜂縮水?
睇完鬼滅. 再睇呢套, 喊出黎
唔多掂
6集之後D劇情又拖又古怪
又長又譖,屌你老味垃圾J.C Staff
....原來呢季完左, 咁最後果下天降想點..
唔知係咪因為睇左魔禁第3季
覺得呢套都仲接受到
食峰咩事
END gif
啲畫咁撚垃圾想點...
劇情已經唔知做乜鳩
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
最尾條女咩料
係咪有第2季?
如果成套野淨係圍繞DA班黑警(被自殺, 毀屍, 槍指/車撞平民etc.)都仲有啲睇頭
魔法側
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞