捱打義工為跆拳道黑帶:如還手恐誤傷途人

268 回覆
923 Like 41 Dislike
係想令肥西坐返10年八年監
其實可以格走佢D拳,卸力
拉距離同埋叫其他人散開

比人講打頭係送頭行為,唔可取
有冇睇完整嘅片?
武德之人
佢一還手 一定唔會接受到公平嘅調查同審訊

佢跟本就係而家呢場活動既縮影

抗爭者俾暴力無情擊倒,但抗爭者唔會同你以暴易暴而且俾人打低幾多次都會企番起身,暴政霸權總有一日要受番當日施暴既惡果

呢個係我睇完之後既感受
擋又唔擋又唔避係到扮英雄,返歸食屎啦屌你
關乜尻事
和理非係表達意見嘅手法
而加係被人打 兩樣野黎
做乜鳩
只能講呢條友level之高 對自己能力既自信非一般人可比擬, 大家都係唔洗學佢。可能佢識龜波氣功,但呢d係高手既事,大家遇到武力都應該合理地自衛。

btw,比人打下爬係會腦振盪加唔多關抗打擊能力事,大家真係唔好試

重有一點想問,佢唔避姐大佬,隔離d人咁多個都應該制服個肥撚啦下話,個個企係到唔幫拖戇鳩鳩做乜? 搞到好似睇緊肥仔跌落渠條片咁,大佬阿,兄弟爬山要互相幫拖,一個都不能少阿,遇著個垃撚圾肥佬重要多人過佢,起馬都制鳩服佢啦。抗乜撚爭阿重
李小龍都唔會話自己出手誤傷途人啦
真係吹大左
成班痴撚線, 人地唔還拖, 又屌人廢鳩,
擋+閃又話佢做得唔夠應該打鳩返對面
人地還拖可能入左差館唔知發生咩事
你班鍵盤撚坐係冷氣房有無資格對當事人指指點點呀?
有朝一日你比人打, 記住你今日講過既野, 唔好縮
我估佢係估唔到條肥撚會出手咁狠野野打下爬
但一般人真係唔好試
藍絲廢老黑警真係好撚狠毒
要保護好自己

重有同伴們
唔係叫你要還拖打柒佢
但最小到推開佢 試下制服佢啦大佬
係,批評人就最叻。
自己人係到分化自己人,無得救。
擋都比人charge咁on9?
咁點去先可以叫自衛?
你覺得黑警而家會唔會同你講例?
拉撚左你返去再講
而家係四五個手足圍住一個廢老
唔撚係比幾個廢老圍住一個手足喎
比喻都比喻得戇鳩過人
咁問題係唔會charge得入吖嘛
如果咁都入到咁唔止係黑警問題而係香港法律都有問題啦
不知所謂、黑白不分。
型喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞