[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
【170223 新聞-Somi對初戀的告白】
全Somi交往一周的男朋友 對初戀的告白

在24號即將播出的KBS2 TV“姐姐們的Slam Dunk2”開始住集體宿舍,姐姐們正式展開了對話,在這其中有一個問題是問黄金忙内,將會公開她的清爽初戀story。

最近的錄製中,姐姐們問了Somi有沒有交往過男朋友,Somi說有過,姐姐們很震驚,更加驚嚇的是Somi說只交往了一周。萬人喜愛的Somi的前男友引發大家的好奇。在這中間公開的劇照,Somi流露出了哀切著笑的表情,還說“我滿足不了那個孩子吧”,只交往了一周的初戀成為了一個記憶。

滿足不了

滿足不了係咩意思

忙得濟見唔到掛
其實Somi都幾大膽 無視JYP禁令
定係I.O.I期間唔適用

定係之前stand by ioi講過 小學個陣嘅男同學

在24號即將播出的KBS2 TV“姐姐們的Slam Dunk2”開始住集體宿舍,姐姐們正式展開了對話,在這其中有一個問題是問黄金忙内,將會公開她的清爽初戀story。

最近的錄製中,姐姐們問了Somi有沒有交往過男朋友,Somi說有過,姐姐們很震驚,更加驚嚇的是Somi說只交往了一周。萬人喜愛的Somi的前男友引發大家的好奇。在這中間公開的劇照,Somi流露出了哀切著笑的表情,還說“我滿足不了那個孩子吧”,只交往了一周的初戀成為了一個記憶。

滿足不了

滿足不了係咩意思

忙得濟見唔到掛

stand by唔係話母胎solo?
睇黎我要重睇

滿足不了

滿足不了係咩意思

忙得濟見唔到掛

點睇都唔似係近期既事
以前既野禁唔禁令唔影響掛
gugu Pristin一齊開v

滿足不了

滿足不了係咩意思

忙得濟見唔到掛

stand by唔係話母胎solo?
睇黎我要重睇

都係同廚房嗰段 好似有講過小學嗰陣有一個男同學
https://youtu.be/_AOOsVkaIZs

世正singing battle 냉면 냉면 냉면
https://www.facebook.com/Chaeyeondiaioi/videos/780417495447873/
彩妍食野個樣真係好得意

望住兜野食係度傻笑
出面post睇到As One摺左
Shin番大陸發展,其實當初佢排23,又有啲人氣,走番來香港真係哂哂
Shin番大陸發展,其實當初佢排23,又有啲人氣,走番來香港真係哂哂

本土女團黎講As One真係最有kpop果陣味係到 不過人事變動太多啦 fafa oli又走左 換左kayan同chloe入黎 雖然chloe好正 但係都幫唔到隊野啲咩 shin pd101之後番黎個人氣又彈唔起 都幾可惜

成日都覺得佢簡Rap呢樣野真係 簡Rap又要自己寫詞 韓文又唔係好 真係自殺嚟 除咗Fingertips個Stage係好 其他都好麻麻

成日都覺得佢簡Rap呢樣野真係 簡Rap又要自己寫詞 韓文又唔係好 真係自殺嚟 除咗Fingertips個Stage係好 其他都好麻麻

衰D講句 D韓國人好似係因為佢個樣靚先有揀佢
香港呢D文化沙漠係咁架啦 出面大把post講緊反韓要支持本土音樂
支持音樂創作 但又有幾多個會買碟會好似韓飯咁去fans sign 去睇live咁支持佢地丫
可能kpop飯圈D人係花心D 但起碼都有人願意買碟作支持
不論買一隻定一箱

香港呢D文化沙漠係咁架啦 出面大把post講緊反韓要支持本土音樂
支持音樂創作 但又有幾多個會買碟會好似韓飯咁去fans sign 去睇live咁支持佢地丫
不論買一隻定一箱

呢樣真 人地真係會比錢出嚟買碟買歌
香港好多人真係上網down算

不論買一隻定一箱

啱聽
其實佢地個方式同制度好鼓勵到人去買碟
1. 小卡,雖然好邪惡而且玩到越來越瘋狂,但真係吸到人去買碟
2. 銷量分,唔多講啦,買碟可以幫自己偶像拎銷量分,對成個唱片市場有正面作用

老實講 佢做主唱都係自暴其短
主音大把勁過佢 都唔知點解上到23
https://www.facebook.com/Chaeyeondiaioi/videos/780417495447873/
彩妍食野個樣真係好得意

望住兜野食係度傻笑

佢唔知係乾冰
好彩俾空姐叫停

不論買一隻定一箱

啱聽
其實佢地個方式同制度好鼓勵到人去買碟
1. 小卡,雖然好邪惡而且玩到越來越瘋狂,但真係吸到人去買碟
2. 銷量分,唔多講啦,買碟可以幫自己偶像拎銷量分,對成個唱片市場有正面作用

其實真係好相對
韓國肯用心包裝idol 肯上節目宣傳 為既係等你地班飯真正了解佢地而鐘意佢地
而言 即係你係鐘意左個人 再鐘意/聽佢地既音樂
所以飯會更加願意作付出 無論係時間定金錢
韓國講緊既係long term既發展
香港靜係dum個歌手出黎出歌 年中出成幾廿隻碟
鬧D香港人唔支持本地音樂 唔買碟
見碟賺唔到錢 就叫佢地去拍戲 拍劇 跟手轉職做埋演員
靜係識埋怨fans 諗住短期內賺錢
咁樣香港個樂壇邊有得玩
https://youtu.be/_AOOsVkaIZs

世正singing battle 냉면 냉면 냉면

大叔
最好笑係某D歌手一死 D ig fb就出一咋人出黎話好可惜呀
樂壇又少左一個好歌手 咁又炒上新聞
明明班人可能個歌手死之前都未知佢係邊個
我唔敢話個個韓飯都係睇idol睇得咁深入
但係呢到睇time slip睇到喊既你地
至少你係對佢地有感情 先會喊 好過出面班盲反韓
最好笑係某D歌手一死 D ig fb就出一咋人出黎話好可惜呀

所以出面d反韓post我睇完笑下就算,佢地跟本就係為反而反

所以出面d反韓post我睇完笑下就算,佢地跟本就係為反而反

佢地好多時都用埋d主觀感覺黎反,咁樣有得講咩
石佛屋企間餐廳

今晚好似Golden Tambourine最後一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞