[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

老老實實男團真係咪再pick me啦,會好柒
仲要千拜訪萬拜託用過第二個名啊屌你

應該唔會咁on9博屌用翻I.O.I啩

不過應該都離唔開101/11/果類字眼
或者可以叫Mnet Boyz

One On One囉
首先I.O.I一定唔準再用架喇,呢個係底線
二來I.O.I呢個名大家已經潛移默化覺得係女團名來,套落個男團度想死咩

乜鬼One On One
如果個名又係觀眾提議應該就無事既

男人鍾意One On One嘛
個名聽落都幾有霸氣丫

唔睇好男團

到時one on one又無人氣又要18個月既話

學校叫我地睇韓國有套戲叫國際市場 點知

仲有matthew同evelyn

最近Cultwo show都有提到
出現左幾多秒 ?
https://www.instagram.com/p/BRIPpI-h769/?taken-by=uyj_s
wjsn好似打左好耐歌
可以搵大叔同大隻妹影返張相就好

咁就小型IOI啦

https://www.youtube.com/watch?v=2_iM-ggILA0
1:58 有世正Mina璉靜

出現左幾多秒 ?

都有10秒既

出現左幾多秒 ?

都有10秒既

世正個101時期頭好正irony

依家個頭都似irony個陣

就係話變返果個頭正到

就係話變返果個頭正到

D表情

就係話變返果個頭正到

D表情

好正

就係話變返果個頭正到

D表情

好正

老老實實男團真係咪再pick me啦,會好柒
仲要千拜訪萬拜託用過第二個名啊屌你

應該唔會咁on9博屌用翻I.O.I啩

不過應該都離唔開101/11/果類字眼
或者可以叫Mnet Boyz

One On One囉
首先I.O.I一定唔準再用架喇,呢個係底線
二來I.O.I呢個名大家已經潛移默化覺得係女團名來,套落個男團度想死咩

乜鬼One On One
如果個名又係觀眾提議應該就無事既

男人鍾意One On One嘛
個名聽落都幾有霸氣丫

唔睇好男團

到時one on one又無人氣又要18個月既話

睇來大家已經自動將呢隊野改左名做One On One
到時有冇人send個名去比mnet
created by LIHKG

出現左幾多秒 ?

都有10秒既

錯呀 係2秒

就係話變返果個頭正到

D表情

好正

唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

就係話變返果個頭正到

D表情

好正

唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

+1
唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

巴打你係邊個email

Pristin
唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

+1

唔知邊個打邊個,send 晒
唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

巴打你係邊個email

巴打check check email睇下有冇收到

Pristin

日子呢

Pristin

日子呢

深信P社好快會講 3月呢個期算係咁啦 又要買碟

Pristin

日子呢

道都未出就comeback

Pristin

日子呢

深信P社好快會講 3月呢個期算係咁啦 又要買碟

銀包已ready
唔記得尾數係幾多

巴打email咗比你了

我都係

巴打你係邊個email

lux1xxxxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞