[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
啱啱先睇gugudan新歌d歌詞
有句係,和我一起fun 會讓你感到舒服的...
好耐冇入黎
想問下之前101件衫大概幾時拎得

啱啱到咗,執緊
好撚多件呀

辛苦晒
https://www.youtube.com/watch?v=i6aKfLpzhOY
呢段真係好正
睇多好多次

邊首

邊首

主打

邊首

主打

見人咁譯

如果你錯過我 你會後悔的 太明顯了
在這樣做之前 和我好好玩一下吧
我會只偏愛你的
現在就和我約定好 honey

好似通d

邊首

主打

痴線 好大陣呀叔除係到
大叔真係

或者Produce 101最後一集果日
好似係4月1號,宣佈佢地成為I.O.I既日子

都岩 出道日好似最有紀念價值

最緊要係過到8間公司個關

呢個都係後話
但直覺話我知最後會成為絆腳石果間會係MBK呢間撚屌野

屌 我都硬係覺得會係mbk

係咪得我都覺得pledis唔會放pinky同石佛咁
又諗返起pinky可佛選到入IOI pledis個理事個西面樣

定I.O.I日=同時向8間公司每年請同一日假
仲要依家個個都係搏殺期 好難搞

重點係冇商業價值既野點解要搞,
講極都係五年後重聚,
冇話係組團定開con,
可能只係食餐飯or拍集特輯就算

係既話就真係弱智 5年後既concert拎黎賺錢一定賺到笑
出埋goods concert dvd

開個 goodbye forever concert,消費ioi既最後價值

講到咁難聽…

仲有另一個可能性,如果d子團變晒做ioi成員與孩子們,咁ioi會大機會真係回歸

其實機會唔細
到貨啦!--[連登I.O.I討論區]《Produce 101》A班、F班團體服交收帖

到貨啦!到貨啦!

請填寫下面張form選擇交收時間。
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6_SrZbS5O_EG1Ims9KNkpngqFKyMW6HHKIM6AdexmFiiSOQ/viewform

因為每位訂購件數各異,如果訂得多件的嘅人揀埋同一日交收我冇咁多隻手拎
所以麻煩大家睇睇邊個時間方便交收,如果3個時間都OK嘅就TICK晒佢,等我夾一夾,唔該晒!

面交暫時定咗喺3月3日, 4日 及 5日,上述時間未能出席者再約/ 寄順豐到付,詳情見GOOGLE FORM

之前填咗順豐到付嘅巴絲,個別Send咗email比你地,請check check~

唔該晒~
到貨啦!--[連登I.O.I討論區]《Produce 101》A班、F班團體服交收帖

到貨啦!到貨啦!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6_SrZbS5O_EG1Ims9KNkpngqFKyMW6HHKIM6AdexmFiiSOQ/viewform

因為每位訂購件數各異,如果訂得多件的嘅人揀埋同一日交收我冇咁多隻手拎
所以麻煩大家睇睇邊個時間方便交收,如果3個時間都OK嘅就TICK晒佢,等我夾一夾,唔該晒!

面交暫時定咗喺3月3日, 4日 及 5日,上述時間未能出席者再約/ 寄順豐到付,詳情見GOOGLE FORM

之前填咗順豐到付嘅巴絲,個別Send咗email比你地,請check check~
除咗 Jeonsomi巴打

唔該晒~

到貨啦!到貨啦!

唔該晒~

已經whatsapp咗您
辛苦晒巴打

到貨啦!到貨啦!

唔該晒~

已經whatsapp咗您
辛苦晒巴打

突然諗起 如果ioi 5年之後重聚
拍番個酒醉LIVE 一定好正

我潔瓊
一朝早睇到pinky真係人都精神D
有冇ching想咀落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞