[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
到時呢到有冇得訂pristin碟呀
定係又要同班妹妹仔訂

跟信和都唔跟班妹妹仔啦

講真 今次pinky卡一定貴到PK

我可能四月頭去 睇下點先
溫馨提示
有意開post者推到1001自己黎
唔使一定要等我
晚安

唉 好想去

《Slam Dunk》萌妹女神「女神經」內鬥 拼顏值爭「Center」

今晚(3月3日),KBS 2TV綜藝節目《姐姐們的Slam Dunk》將播出第4集,洪真京、韓彩英及全昭彌三人將為了霸占「Center」之位而展開比拼。

據節目組透露,該集節目將公開成員們為出道做準備的過程。錄製過程中,成員們為了爭奪「Center」之位而展開了比拼。作為老小兼「Center」最有利的競爭者,全昭彌一展活潑可愛的一面,露出陽光的笑容,萌勁十足。而從首集節目開始,便對「Center」表現出極大興趣的韓彩英也不甘示弱,在利特的慫恿下,即刻積極表現自己,恰似芭比娃娃般的容貌引來了陣陣讚歎。特別是韓彩英笑言「我既不會跳舞也不會唱歌,如果不做『Center』,就沒有什麼可以做的了」,引發了爆笑。

此外,洪真京也加入了「Center爭奪戰爭」之中。洪真京主張團內的門面比起性感,更應具備清純魅力,並展現了約達5秒鐘的清純魅力。儘管成員們爆笑不已,但洪真京仍未受到外界的影響,堅持秀清純魅力。但在經過一系列的內心掙扎後,洪真京最終也未能控制住表情,與成員們一同陷入了爆笑。

究竟哪位成員將成為「Center」,將於今晚11時10分在《姐姐們的Slam Dunk》第二季第4集中揭曉。 (責編:全英實)<全星網>

呢對真愛
《Slam Dunk》萌妹女神「女神經」內鬥 拼顏值爭「Center」

今晚(3月3日),KBS 2TV綜藝節目《姐姐們的Slam Dunk》將播出第4集,洪真京、韓彩英及全昭彌三人將為了霸占「Center」之位而展開比拼。

據節目組透露,該集節目將公開成員們為出道做準備的過程。錄製過程中,成員們為了爭奪「Center」之位而展開了比拼。作為老小兼「Center」最有利的競爭者,全昭彌一展活潑可愛的一面,露出陽光的笑容,萌勁十足。而從首集節目開始,便對「Center」表現出極大興趣的韓彩英也不甘示弱,在利特的慫恿下,即刻積極表現自己,恰似芭比娃娃般的容貌引來了陣陣讚歎。特別是韓彩英笑言「我既不會跳舞也不會唱歌,如果不做『Center』,就沒有什麼可以做的了」,引發了爆笑。

此外,洪真京也加入了「Center爭奪戰爭」之中。洪真京主張團內的門面比起性感,更應具備清純魅力,並展現了約達5秒鐘的清純魅力。儘管成員們爆笑不已,但洪真京仍未受到外界的影響,堅持秀清純魅力。但在經過一系列的內心掙扎後,洪真京最終也未能控制住表情,與成員們一同陷入了爆笑。

究竟哪位成員將成為「Center」,將於今晚11時10分在《姐姐們的Slam Dunk》第二季第4集中揭曉。 (責編:全英實)<全星網>

韓彩英
btw仲未爆post
到貨啦!--[連登I.O.I討論區]《Produce 101》A班、F班團體服交收帖

到貨啦!到貨啦!

請填寫下面張form選擇交收時間。
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6_SrZbS5O_EG1Ims9KNkpngqFKyMW6HHKIM6AdexmFiiSOQ/viewform

因為每位訂購件數各異,如果訂得多件的嘅人揀埋同一日交收我冇咁多隻手拎
所以麻煩大家睇睇邊個時間方便交收,如果3個時間都OK嘅就TICK晒佢,等我夾一夾,唔該晒!

面交暫時定咗喺3月3日, 4日 及 5日,上述時間未能出席者再約/ 寄順豐到付,詳情見GOOGLE FORM

之前填咗順豐到付嘅巴絲,個別Send咗email比你地,請check check~

唔該晒~

已填 辛苦晒巴打

套衫
hard sell埋d badge

套衫
hard sell埋d badge

啫喱魚真係
喂呢個po好耐下比啲力水

幫推下

幫推下

幫推

幫推下

幫推

幫推下

幫推

幫推下

幫推

幫推下

幫推

幫推下

幫推

幫推下

幫推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞