[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
留名 咁就過左一個月 希望41隻繼續發展順利

lm
留名

我而家先係mytv睇最後一集produce101配音版
宣佈排名果陣d觀眾(配音)次次都係嗌金娜英所以諗其實當時現場d觀眾真係好多都嗌金娜英 定係tvb 班配音好鍾意金娜英
btw睇哂咁多集都係最鍾意金請夏
留名

又出黎
厚面皮再過嚟借一借版位先
多謝大神支持小薯
歡迎大神協力一齊搞
出大神名落order都冇所謂
開始感覺到集氣嘅力量,連登有愛
我會以實報實銷價一分不賺幫手做
連登user/CD-ROM都歡迎
gugudan Act2 Narcissus M&G親簽碟團購
https://goo.gl/forms/iqR19Ky2o1sdl9j02
宣佈排名果陣d觀眾(配音)次次都係嗌金娜英所以諗其實當時現場d觀眾真係好多都嗌金娜英 定係tvb 班配音好鍾意金娜英

好似係我由香港大嗌到去首爾嗰邊
啲聲入咗現場收音咪

啲聲入咗現場收音咪

不過其實嗰個係任定金字未必好清楚

啲聲入咗現場收音咪

不過其實嗰個係任定金字未必好清楚

留名 咁就過左一個月 希望41隻繼續發展順利

點樣數到41隻
留名

又出黎

屌屌屌屌屌你
又貼捉依因
就快要列個list出來有咩係唔好貼
包括捉依因圖同有丁嚇鬼照
留名

留名

又出黎

屌屌屌屌屌你
又貼捉依因

SORRY囉 有怪莫怪 新飯唔識世界
留名

又出黎

屌屌屌屌屌你
又貼捉依因

咁搞法 downpour 同世靜concert講果D都應該ban得
留名

又出黎

屌屌屌屌屌你
又貼捉依因

咁搞法 downpour 同世靜concert講果D都應該ban得

大家唔洗咁認真,我都係講下笑姐
雖然笑唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞