[1559] I.O.I討論區(12) TIMESLIP - I.O.I Mensiversary

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
http://tv.naver.com/v/1476416/list/116038
冇cut到

大笑左出來
前X線

ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Matthew: 我知

#mysister'smakeup

妹妹好打耳呀

明星相

http://entertain.naver.com/ranking/read?oid=076&aid=0003055289&rankingType=default&rankingDate=20170226
d網民叫JYP快d做家訪簽Evelyn
gugudan - 나 같은 애 (A Girl Like Me) MV Teaser #2
http://www.vlive.tv/video/23825/
Slam Dunk新一集中字
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1488067621.A.057.html

btw歌曲之爭—勝負
http://www.tudou.com/programs/view/IQ1txQ3i7jU/
大叔第5rd出場

係啲櫃到出嚟

左邊係大叔?

之前slam dunk somi話拍過一個拖個男仔係拍slam dunk前一個禮拜拍架
邊個咁大膽 IOI都咁飛

之前slam dunk somi話拍過一個拖個男仔係拍slam dunk前一個禮拜拍架

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡
但個男都係算9數 之後仲要同Somi個fd一齊

唔係話小學果陣咩
條仆街比網友刮到就開心喇

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

依家Somi係升高中喎

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

依家Somi係升高中喎

就係話岩岩畢業既初中嘛

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

依家Somi係升高中喎

就係話岩岩畢業既初中嘛

我翻睇多次
Somi冇講過係"岩岩" 只係話初中既時候發生
跟著佢個句"出演電視節目前"唔知係講unnies/101/16
但講埋出道之後冇聯絡就一定唔係unnies

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

依家Somi係升高中喎

就係話岩岩畢業既初中嘛

我翻睇多次
跟著佢個句"出演電視節目前"唔知係講unnies/101/16

無估錯應該係16前 ?

孔明既我結真係越黎越好睇

孔明既我結真係越黎越好睇

嘴喇嘴喇

唔會係最近啦
佢話出道之後都冇聯絡

佢話岩岩初中加嘛
IOI既忙內都敢飛
咁靚女都唔識欣賞

依家Somi係升高中喎

就係話岩岩畢業既初中嘛

我翻睇多次

無估錯應該係16前 ?

搵到條粉腸佢就知死
大叔高2既男朋友究竟係邊個呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞