【已婚人士】分享快樂、分擔壓力post ....................

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
張建宗出Live真係降溫大師 我諗777肯定好後悔咁遲推佢出黎
雖然佢都會怪網民 話咁999 係有網民集體話打電話

記者問話 無論遲到原因係咩,總之遲到左39分鐘,而警察冇為左呢樣道歉,咁政府會唔會為左呢樣道歉?
佢答政府係責無旁貸,我絕對願意為左呢樣落差 向市民道歉既
同市民落差好大,內部係一定會跟進

都知佢講野係太極 ,唔會真係做野,但如果一早出黎咁講
肯定民怨冇咁嬲
有時真係唔知講777係港獨之母定咩好
有啲嘢係日積月累
抗爭者學精咗 以前出嗰啲陰招再用唔到
啲衰嘢咪愈浮愈現
我覺得新世代好叻,反應快,彈性又高,組織力同動員好又强
柒婆係好典型既八婆港女格
仲要面過大男人,死唔認衰,西口西面
叻唔切下下衝出黎柒
非巴

琴晚冷氣炸爆bing 一聲,之後就有燒焦膠味......但bing 一聲之後,個冷氣都無跳制,照著緊...
明顯係官黑合作啦
有咩可能個堆白衫 口罩都冇,唔係鄧二哥或者差佬上頭落order 話唔拉邊夠膽

至於講兩個差人
我一樣可以話 開槍示警啦
上年咪一樣有個女警係深水埗站 開槍 最尾殺左人,有冇考慮到好多人?
講錯,冇殺人 但中槍個個受傷得好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞