【已婚人士】分享快樂、分擔壓力post ....................

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有啲女仔係比較眼淺 但係如果成日因為少少嘢就崩潰 有無唸過自己有潛在的情緒問題 其實好多人都無發覺 搵專業人士了解下
有無人未訓
真係睇個人 放得開咪得
細個老豆係大陸做野,3-6個月先返屋企一次,試過成年冇見過
朋友住公屋,大陸做野做到風生水起
係呀,公一份婆一份輕鬆好多
岩呀。遲下陀緊肚時好容易有x屈病。
我自己覺得喊係我宣洩嘅方法
有件唔如意嘅事 喊完就會冷靜返落嚟諗解決方法
所以每次嗌交我冷靜完就會自動波道歉/再和平理性討論
冇諗過咁大件事
我覺得真係要唔好氹我
成日都喊我覺得係自己依賴咗 知道每一次都有人氹
到自己戇居居喊 慢慢就會調節好自己
尋日又行左婚展...

美麗華已經俾左第2次機會...點解班SALES都係懶懶閑?
SHERATON, 萬麗都係....

帝景就利害...人肉錄音機

陽明山莊好好, 帶我地上去睇埋返落黎再行, 個女仔又靚又NICE
不過睇完就覺得麻麻

ALEXANDRA第一次擺展 ,未有場睇就有5個客落訂...
擺酒都要買樓花...李澤楷...真係幾平, 搞到我都考慮

最後一個係千禧新世界...即係以前日航...SALES非常好
但個場唯一接受唔到係新娘房冇廁所
就係因為未開業先會勁平俾你 我嗰陣去睇hilton garden inn都係咁 無問題
我平時去旅行都係搵啲未開業既酒店promotion 平勁多又新淨
喉嚨好乾,已經用左放濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞