玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
成日想自殺
希望各位可以搵多佢一次 捉住佢再報警
根據佢過往言行
好大機會比人捉入精神科強制治療
最少都坐2個星期

dklm 4位年青人絕望到以身明志
你仲日撚日係到講要跳樓
香港人嘅關心唔係比你咁玩
今日救完,聽日又話要跳,可以救到佢幾多次?
敵人嚟
[url]成班網民俾一個自稱自殺既鬼ac玩到呢…原因…………
https://lih.kg/1281364
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

上次佢擺到明係同公民黨夾埋想玩膠,估唔到班泛民政棍可以冇人格到連死士都當gag玩黎搞散個運動
[深度分析]從「沒有大台」走到「命運共同體」
https://lih.kg/1286032
真係好幼稚 星期三果日之後
我一見到企跳既post我已經覺得好厭煩
唔訓教唔返工去勸佢搵佢
成班同路人擔心佢 為佢東走西撲
結果d人係網上面9up一句兩句
無付出無成本咁就ko晒班手足既心力
真係唔知點諗 jj chan 你自己諗真d
咁樣對唔對得住果日班手足啦
係咪有議員見過佢,可唔可以叫佢地處理下睇住佢
唔好再俾佢講埋啲冇用嘅說話制造狼來了
擺明係attention seeker
要用到條命黎換人關心

人命唔係講玩嫁
佢當之前關心佢 四圍打探佢嘅手足嘅關心係乜野?
唔係人人都救得到,有D執意去輕生好難救
條命係佢自己,人人關心已經係愛既表現,唔好繼續消耗各位同路人既意志
Fool me once, shame on you
Fool me twice, shame on me
其實係咪對家派黎沖淡大家
喂尊重下義士呀屌你

咪狼來了啦仆街
佢就算真係跳都唔關反送中事 只係鬥氣
冷血D講句, 真係尋死嘅人先唔會講咁撚多狗屎垃圾黎情緒綁架你
快d死啦
救得一次兩次又點,救佢成世?
佢依啲擺明係attention whore,要靠自殺去搵存在感
真係想自殺 會唔會係咁開post

仲有,一啲都唔尊重我地,尋日個個放低哂手頭上啲野,出去搵佢,今日又黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞