玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
個日你已經令勁多人擔心你 搵你咁耐
個個都信你 關心你
而家po啲咁既野想點?
大家已經好攰 為人著想下好冇?
講左報警係最好既方法
但成班大愛撚
又組隊 又開GP 咁去搵人 開心死班專業病患者
大家又覺得自己救左人 好撚滿足
On9 跳樓係為左證明比人睇你冇講大話 香港人為左保住你條命 比你撚 仲好意思話人唔信你
其實係人都知
自殺既人係無先兆
永遠將自殺放係嘴邊既人長命過你同我
JJ Chan 我理解你好唔開心
但手足去救你都係唔想又白白浪費一條生命
返到嚟平安大家都放心
但你真係唔好為咗啲人講兩句又去用條命嚟搏
真係唔值得
一嚟就玩咗真係有心去救你嘅手足
一係就繼續畀講你玩嘢嘅人講你
真係兩樣都唔係咁好
呢段時期大家都心情唔好
每個人都有自己面對緊嘅嘢
希望如果你睇到嘅話可以冷靜落嚟
好好咁思考清楚係咪真係要為咗啖氣去證明自己唔係講笑
好好咁捻下琴日真心去搵你救你嘅手足
希望你可以為自己 同埋為班手足著想

尊重自己 尊重手足 珍惜生命
唔好再麻煩各位巴絲同議員,ok
成日叫死嘅人係唔會咁輕易死的
Attention whore
最後啲大愛撚個個俾人抄牌俾人點相
然後有個神秘人就話救左佢
真心 逝者都有劣幣
希望佢生活平靜番,唔好再睇社交平台
啲語氣吻完全係小朋友mk妹講出黎唉黎哥哥度啦,哥哥錫錫
同港女郁d嗌生嗌死
目的為求條仔回心轉意呢招一撚樣

我有心理準備你真係跳左落黎我都唔會有內疚感
因為你係度玩鳩香港人
係咪收左DAB錢玩自殺呀
Andy Yung / Andrew JJ Chan ( 下稱 JJ Chan ) 涉嫌多次利用大眾愛心
https://lih.kg/1287467
Push
濫用救護服務
跳還跳,唔好"責"到行人
就算被撚999次 都要出
上次仲玩唔夠?
我真係冇嘢講
狼來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞