玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
瞓咗無睇 跳咗未

屌 你決心死無人有資格話你
但你真係關心香港 可唔可死得有意義啲

Ok你淆底唔敢企前線 想跳樓表明志
喂 你打著「為香港」嘅旗號跳就表現返出嚟啦
你一係逼林奠死線前同你對話/回應訴求
將個波交返畀佢

成件事咪真係睇落係政府謀殺
你咁樣 我只係覺得你有病想引人注意

Sorry話我冷血都咁講
你唔係英雄唔係烈士 只係一個on9仔
屌 JJ 我求你去睇下醫生啦
同埋近期唔好再接觸Social Media啦
我希望你只係想引人注意關心你
但係好多巴絲打覺得攰
求下你唔好再做傻事啦好無?
我地已經死左四個巴絲打啦 唔可以再多一個啊
我今朝先擔心完Ozac黎 你唔好要我擔心啦
我對住呢啲真係無嘢講
佢咁樣同濫用白車有咩分別
佢咁搞係搞埋其他想爆果啲囉
大家幫手都要付出時間心力
如果佢真係無能力控制自己
入院治療真係一個過份要求咩?
唔好攞呢啲野嚟玩
彈出彈入
請求醫
出賣同路人救黎做乜?
你唔好咁講呀
班大愛撚會屌你架
一陣問你 下次係真咁點? 你安唔安樂呀
寧願被撚999次 都唔希望1次係真呀
一個都不能少呀
麻木哂
又撚班手足
狼來了過一次無人會再信
如果真係情緒有問題,不如及早就醫
明白呢個時候大家情緒都好易波動
好容易有放鬆自己嘅念頭

但希望你都明白,睇到呢啲post對大家情緒都有好壞嘅影響
大家係出於真關心唔想再少一個人
大家可以關心你一次兩次,但再咁落去只會出現狼來了嘅故事
佢要所有同路人一次又一次冒咁大風險出黎,佢就係鬼
西友你好
屌加速版
叫民建聯啲人去救人啦,佢地咁撚愛港,冇理由見死不救既
借跳樓搏出位你係就快啲跳,放心唔會悼念你乜柒,因為你唔係咩義士/死士/烈士
你只係一條契弟
我同你講JJ Chan 就算你依家真係跳我都唔會同情你
最撚憎人係度玩狼來了
又想死?有膽話死咁多次無膽面對政權?成班手足出去搵咗成日,有啲因為咁樣比藍絲點相,仲有手足無咗份工,唔諗下自己都諗下人啦
死左未?
快撚D唔該哂
又話死,點知今次真係叫佢去死
佢就話要冷靜下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞