玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
呢仔仆街鬼鬼地

侮辱烈士 屌佢老母
好行夾唔送
最慘係拎義士attentions
而唔係政府attentions
所以我由頭到尾都屌佢
一定唔係同路人
當班大律師傻嫁
屌我琴日都係咁講
成班人屌我分化
有條友仲係咁copy我個名叫人block我
西環變幻時唔夠like??
西環要治港
做衰咗個名就無架喇
有心機出post又叫跳樓就出黎幫吓手啦 好撚忙呀
屌 Attention whore
佢係咪藍屍黎
佢個tg入面D巴絲個個都好擔心佢
我睇到都唔知講咩好
不過一個半個呢D人做唔出D乜既
雖然唔想有人自殺,但佢宜家真係侮辱緊之前嘅烈士
唔好再講再理佢,佢反而唔會做任何嘢。
有咩問題?想跳幾多次我地咪幫幾多次囉!我相信今次嘅我地係真正大部份香港人,幾百萬人分一千幾百人幫佢唔嘥得我地幾多資源,你地咁講其他情緒有問題嘅會點諗?即係一次唔死得,再down過就冇人再理?就會被人當唔係同路人?事實上我覺得就算唔係同路人我地都會救,我地唔係一言堂,我尊重其他人有唔同意見,如果覺得唔係同路人就唔駛理,甚至叫佢拿拿聲趁地淋,我地同啲大陸人有咩分別?同藍絲有咩分別?同林鄭有咩分別?上次記者問林鄭對幾個烈士死有咩感受,佢係咪可以答你佢地唔係同路人冇所謂?頭先記者問張建宗咩施政新風係由得人死,錄音機係咪可以答:其實我同林太都係高登仔。
希望馬會開個盤🤣
手快打錯,最後果句應該係連登仔,兩登仔,whatever.
中二病
垃圾
Bye 唔會想阻止你 , 唔值得可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞