玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
死諫還死諫
Attention seeker 還attention seeker

真心 依個所謂既jjchan 如果自殺死左, 真係連一刻都唔會傷心心酸
救得一個得一個? 無問題呀 如果佢有自殺傾向既, 麻煩送佢入青山, 等佢接受適當既輔導同治療先係幫到佢
佢兩日就叫要自殺一次, 邊個咁得閒次撚次去搵佢
佢tg係咩?
坦白唔會, 第二個唔知, 但佢死左,唔會過意唔去
嗱,假架啲奶
尋日先見完佢話絕食
今日又話跳
佢哂左好多香港人心機 體力 影響好多人情緒
香港人今個月都好攰 返工 放工去集會 星期六日就去遊行
比人休息下啦
BTW 唔信自殺既人會咁多野講, 自殺係種決心,唔會係到拖消磨"意志", 睇下新聞都知9成自殺都冇先兆
Jump
其實一直覺得絕食係on9人地心諗關我鬼事
呀啦花瓜
如果識佢嘅帶佢黎醫院啦
千祈唔好當係假
關心吓佢帶佢嚟啦
你對唔對得住前日仆出嚟搵你嘅巴絲?
冒住俾人點相又晨早嘢都唔食落住雨撲嚟撲去
屌你老母啊仆街仔
成日開口埋口話自己想死嘅人先唔會自殺
唔撚想理呢件垃圾
又話跳之後唔跳啦
就話絕食
然後又因為有人唔信星期三又話再跳

佢係唔係同路人有出過嚟做野(最低限度係有去集會)我唔知
但佢一定係on9
真係想自殺既人係唔會咁高調通知全世界
唔好玩我哋
得罪講句
佢而家都係情緒勒索緊我地
心理質素差少少都會比佢牽動
真係唔想再有人死
見到有POST話AY幫咗手
掉撚埋佢部電話就啱啦
我哋都唔想涼薄,但而家係邊個消耗緊邊個嘅時間同精力加上同情心。

佢想要人關心,不如一開波就同人講「我好down, 請開解我,關心我。」或者「我想要存在感,請同我傾計。」一定會有人幫。
但絕對唔係以死嚟要要脅。

有啲抑鬱症同厭食症患者利用呢種心理嚟綁架其他人,令其他人做盡佢想要嘅嘢。咁樣落去好咩?
講真 好撚柒攰 求下你地冷靜啲當幫下手足 每次行一個站其實都幾攞命 有時仲要上山落海咁
可唔可以唔好再曬成班手足既心力同時間
61162525, 唔知啊
千祈唔好俾班官見到 俾位人入
當日我講過佢係情緒勒索 係專業病患者
佢勞師動眾救佢 佢不知幾HIGH
再加上佢早幾日已經玩左一次
早就同大家講咪撚再咁OVER處理佢

成班盲撚 大愛上身 圍屌
咩被撚999次都唔緊要 唔好一次真就得
呢家佢又話想死呀 你班999次 係咪真係又出呀
當然唔希望係真
但更加怕開始有假膠玩野
狼來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞