玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
如果真系 果個 JJ, 就等佢上路啦
果日本身有好多野要做
都放低所有野出去搵jj
佢乖啦,如果真係想幫件事,唔係咁玩法
真係唔想再有人死
而大家既愛都唔係咁樣比你撚
地點係邊,等我伸你落去
佢對唔對得住特登去搵佢嘅人?
當自己條命係乜?郁啲就唔要?
為左證明自己唔係講笑所以要自殺
Send 呢個post比佢啦
大愛撚回覆
你點知下次係假?
人命黎架
你唔撚救你就收聲
一個都不能少
就算被撚999次 都會出
佢想死 證明佢有需要
點都會救

如果佢真係跳左
聽日頭條一定會講
青少年懷疑遭連登網絡欺凌跳樓自盡
大家慎言
可唔可以成日拎將自殺掛喺口邊,一講自殺幾多人關心你,博哂老命去搵你,轉個撚頭又話再嚟過,有冇理過嗰啲人嘅感受
話就話因爲爭取唔到覺得好攰所以要自殺明志,但唔都爭取唔到,運動仲未完需要好多但齊努力先會有機會成功,依家話死對一直以嚟嘅運動有咩益處?去死唔代表有勇氣,最大嘅勇氣係珍惜生命留番條命面對呢個咁仆街嘅極權社會
Andy Yung / Andrew JJ Chan ( 下稱 JJ Chan ) 涉嫌多次利用大眾愛心
https://lih.kg/1287467
快撚d跳唔好係度獻世
係跳至好,佢玩撚完未?就算佢真係跳左,麻煩大家唔到將佢當第5人,如果真係同路人應該唔會做啲麻煩到自己兄弟既事,一次兩次三次,狼來了都有教,3次機會,佢用到盡架啦
Andy Yung / Andrew JJ Chan ( 下稱 JJ Chan ) 涉嫌多次利用大眾愛心
https://lih.kg/1287467
JJ CHAN 今時今日咁
都係班大愛撚 完全無冷靜思考過而造成今日既局況
咪撚屌JJ CHAN呀
佢咁樣都係你班撚樣造成咋
狼來了?
認真 咁撚介意人點睇
佢有冇珍惜過自己條命

大家都好忙 出嚟救你唔係玩
好多人有野做 呢個禮拜亦都有好多活動
乖乖地 冷靜下啦好嗎

我真係冇野好講
死咗都唔抵可憐
我都講過好多次自殺無撚用
不過無謂追擊,由得佢沉
跟住第二日頭版就係連登偵探解畫po
比全香港人睇下尼條友點樣將香港人撚完一次又一次
如果你係認真既,我地一定會幫你.
如果你係想撚我地既,你啦
希望唔好再有第3次
教唆他人自殺我唔會
但我會覺得
呢啲針對同路人去玩
惡意消耗同路人資源嘅
係敵人

正如有人走入煲底倒亂
唔可以話因為佢都黎左
我地就要支持佢招呼佢

最開頭啲烈士唔係當同路人狗咁樣撚
呢批好明顯唔係同路人

報警等專業人士去搵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞