玩撚未完未呀 JJ CHAN條撚屌又跳樓啦

745 回覆
3669 Like 124 Dislike
唔理佢啦
條撚樣咁精神屌鳩人就知佢一定長命過其他人
有冇懶人包
下次報警算
將個波拋比差佬
浪費下佢地人力物力
會吠的狗不咬人
我無野講
最大責任係西環谷admin 戴毅龍 呢條賤人

其實有人提話JJ chan係假同質疑, 但係極速比人del 同block埋, 我有少少覺得單野呢個谷嘅admin係有份做出黎
個谷都有問題
喂, 人渣! 仲唔快L啲去死!
就係呢個attention seek whore jj chan, 自己跳極都唔死,影響埋其他真係有情緒病既人,浪費同路人資源,屌你而家仲成立埋個小組,真係無眼睇,同路人可唔可以專注返去救為香港付出左既義士而唔係去救果啲attention seeker(真情緒病患除外)

從今日開始,我們24小時候命保住每一個手足的性命
https://lih.kg/1287115

而家已經變曬質,呢場係反政府運動變左做防止自殺運動,大家可唔可以專注返五大素求啊!

一、徹底撤回修例 二、收回暴動定義 三、撤銷所有反送中抗爭者控罪,釋放被捕人士 四、成立獨立委員會追究警隊濫權情況 五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
又去西環組耍人?😂
第一日比佢玩左兩個鐘,就知佢攪屎棍
發夢搵人推鳩佢落街算啦
我絕對唔希望佢死 ,但萬念俱灰嘅人唔會咁臭串同咁有閒情玩社交媒體 ,俾人感覺佢只係唔介意繼續玩班網民。
仲理條on9 做乜
跳啦跳啦
要死就快撚d 好撚好玩咩?
之前嗰個seeker 咪跳咗囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞