[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

好撚多背背
廿分鐘捉三隻
不過咁捉法好食油

喺邊度捉
仲未有

我外國撚
揸車去捉
琴晚出左隻frost breath+blizzard 95.6 IV背背
去到果陣幾架車停左係度捉
捉完走果陣又有幾架車泊左係度
好耐無見過咁既畫面 好正

我得左啦
好似更新左7日streak一定隨機送一樣進化道具?
係咪old news
好似更新左7日streak一定隨機送一樣進化道具?
係咪old news

都係早幾日先出
依家想玩翻 ios有無地圖睇

好撚多背背
廿分鐘捉三隻
不過咁捉法好食油

喺邊度捉
仲未有

我外國撚
揸車去捉
琴晚出左隻frost breath+blizzard 95.6 IV背背
去到果陣幾架車停左係度捉
捉完走果陣又有幾架車泊左係度
好耐無見過咁既畫面 好正

香港今日出左隻100 FB+B
依家想玩翻 ios有無地圖睇

Surewin la
金色鯉魚王點抓到?

隨機, 同一隻可能我係你唔係,要入咗去捉嗰個畫面先知
最好襯活動其間周街死魚時捉

我都未有
呢度有無鋼系fans? 交流下
背背龍water gun 定frost breath 係靚技?
背背龍water gun 定frost breath 係靚技?

正常就water gun靚d 但係打啟暴龍就front breath好d

正常就water gun靚d 但係打啟暴龍就front breath好d

用得背應該都係想雙冰技打肥大
如果要水技用水伊仲好

用得背應該都係想雙冰技打肥大
如果要水技用水伊仲好

Thx~ 巴打們
早幾日捉左隻高iv fb + b
上網睇話唔係靚技
好在問返先知雙冰技係好野
未知圖騰!!!
有冇巴絲知道邊度最多鯉魚王?想捉隻閃光鯉魚黃
根據官方數據,目前有7682個玩家封頂

where watch?
封頂係40lv?
究竟係咪要人人玩同瘋狂課雙經蛋

封頂係40lv?
究竟係咪要日日玩同瘋狂課雙經蛋

封頂係40lv?
究竟係咪要日日玩同瘋狂課雙經蛋

好撚癲
我本身屋企Bay area 果邊個group好似有好幾個40
呢家學校果邊都有個早兩日40lv
癡撚線
不過條友一40之後比人放上group問係咪外掛
但好多人留言話真人見過佢, 係日日跑住黎玩果d黎,唔知真唔真
通常都會用PLUS玩吧
日日人手轉SHOP同掟波幾個鐘
係人都厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞