[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

咁樣係咪小技錯,大技岩?

個人認為係

個人認為係

我嗰隻都係咁
不過是但啦都唔會拎去打交
都係做倉管或者放上塔陰人開圖用

個人認為係

我嗰隻都係咁
不過是但啦都唔會拎去打交
都係做倉管或者放上塔陰人開圖用

hydropump咪好囉 我果隻iv95 earthquake
大家知唔知仲有邊度係飛天螳螂既巢
我search map就搵到呢幾個
火炭晉名峰附近
天水圍濕地公園
烏溪沙青年村

九龍木球會都出過幾隻, 唔係係咪巢
想搵個就腳少少既farm

93死魚報廢

係咪錯大技

依隻唔係有進化架咩

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

Ching會唔會重練🙁

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

我隻耿鬼 Hex + Shadow Ball

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

有無人會儲晒男女版
有無人會儲晒男女版

痴鳩線

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

拎佢打Blissey ok姐我覺得
dps夠高,打柒blissey
去左外國兩個禮拜冇玩
想問下有冇新既CP表/100秒總輸出表?
同埋有冇巴打有外國SCANNER網推介?
去左外國兩個禮拜冇玩
想問下有冇新既CP表/100秒總輸出表?
同埋有冇巴打有外國SCANNER網推介?

Poke Gameinfo
熟唔熟電腦野
自己用rocketmap

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

但未講完...得300幾cp
有無人會儲晒男女版

痴鳩線

強迫症黎喎呢d

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

耿鬼真係夠抽,有隻麈封sc+sb,咁我就all in

係咪錯大技

我隻狄鬼都係

最慘已經冇左shadown claw ... 果陣Halloween 我進極都冇靚技

我隻狄鬼都係

最慘已經冇左shadown claw ... 果陣Halloween 我進極都冇靚技

因為我連進兩隻怪力都 bullet punch ,已經無高iv 再進,唯有用耿鬼
有update

因為我連進兩隻怪力都 bullet punch ,已經無高iv 再進,唯有用耿鬼

有3隻
可以拎返出嚟打交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞