[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
今日試左陣索帶玩法
其實都幾忙, 又要忙住清item 清怪
部機又淨係掉紅色球, 我儲藍/ 黑色所以成日無波

不過出街都幾方便既真係

定時要重連,其實拎部電話定個plus set野?

每次都要入返game禁連就得~連過一次就方便d~
真係抵無曬人玩
連7day個極高機率出進化item都改鬼埋
正常人邊會有咁多耐性同你玩落去
真係抵無曬人玩

我個圖鑑捉淨d 要items進化同埋只可以孵出黎果d
真係on 9 game
真係抵無曬人玩

係咪只限頭幾日
慢慢玩
今日試左陣索帶玩法
其實都幾忙, 又要忙住清item 清怪
部機又淨係掉紅色球, 我儲藍/ 黑色所以成日無波

不過出街都幾方便既真係

索帶我試過一陣 長禁住個制走過一個STOP無耐佢就著紅燈 隔住長震

正常現象?
而家iphone有咩check iv嘅app?

All G

All G

用第三方軟件網站登入會收警告信

All G

日日用冇事 冇收過 人人都咁用

All G

其他人無事唔代表將來都會無事 N記做野一向都係一批咁執行

All G

其他人無事唔代表將來都會無事 N記做野一向都係一批咁執行

冇所謂啦 反正咁悶 佢要ban咪ban
邊度多飛天螳螂捉
邊度多飛天螳螂捉

依家維園
邊度多飛天螳螂捉

依家維園

將軍澳華人永遠墳場出98iv斑吉拉
抽唔中stone edge

唔知有無人衝

唔知有無人衝

今日成日都喺將軍澳但係miss咗
啲進化item有咩patten
拎咗好多相同返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞