[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我發現香港係最容易捉unown嘅地方

每個國家每日出1-4隻unown

而佢地又將香港當做一個國家

所以一有unown出現坐的士去就得

已經捉到第十三隻

btw小弟打算整個telegram bot提示邊到有unown

有無巴打有興趣

我而家得2隻

已經捉到第十三隻

btw小弟打算整個telegram bot提示邊到有unown

有無巴打有興趣

的士, 不了
我不嬲坐開火箭捉夢夢
終於開晒御三家圖鑑

已經捉到第十三隻

有無巴打有興趣

我而家得2隻

得一隻

已經捉到第十三隻

有無巴打有興趣

想問下係咪次次捉親都唔同形狀
近排玩翻
想問下依加進化以前捉落既寵會係新技定舊技

新技

thx
有隻火恐龍就夠100糖
諗緊洗唔洗捉過隻黎升
因為新技勁好多咁

係,而家火系差唔多全部要追過,overheat實在太屈機,超能力技future sight都係同一道理

中左firespin+overheat

終於都
但係糖就

已經捉到第十三隻

有無巴打有興趣

會重複

形狀唔同但Pokedex/Candy當同一隻?
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/14/145201_67f345c5505015c36e8dcdfeaf56bc98.jpg[img]
終於都
但係糖就

我琴晚已經捉到夠糖升隻班吉拉
盡量係市區兜多d
我覺得西區同埋東區都算多d機會撞到野生
同埋每次我都用菠蘿去捉儲糖

已經捉到第十三隻

有無巴打有興趣

終於都
但係糖就

起碼有得行住先

終於都
但係糖就

起碼有得行住先

我都行緊
不過好似好慢
見到樓上張圖
想問下依隻野係咪好難捉㗎?好似幾得意咁

我只係去公園散步果時玩
見到得鍾意嘅就捉下咁
見到樓上張圖

我只係去公園散步果時玩
見到得鍾意嘅就捉下咁

出現率比較低
見到樓上張圖

我只係去公園散步果時玩
見到得鍾意嘅就捉下咁

孵蛋會易過遇到野生少少

已經捉到第十三隻

有無巴打有興趣

會重複

呀屌,咁佢嗰個achievement話要捉26隻,重複都計第二隻定點?

前幾日捉
旺角 地鐵站 Hitman top 93iv 靚技
今日試左陣索帶玩法
其實都幾忙, 又要忙住清item 清怪
部機又淨係掉紅色球, 我儲藍/ 黑色所以成日無波

不過出街都幾方便既真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞