[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
依家香港冇哂壺壺捉?

今朝定唔記得尋晚係九龍見過

尖東大把

行一行過尖東捉左3隻

我見夜晚睇地圖冇壺壺
今日個更新d咩?

Minor text fixes

地圖又死晒喇屌
仲有幾多人係玩緊呢隻驚
仲有幾多人係玩緊呢隻驚

凡親見到開左櫻既都係中佬阿嬸多
其實gym 塔係咪應該限時 eg: 240 小時
10日之後就自動讓位, 等個塔可以流轉
唔係成個塔拆, 只係計user

一來唔使霸一世, 二來可防用bot user 長期霸, 夠鐘既可以比其他同team 既人
又可以比其他team 適時拆塔
尤其係而家d 怪hp 咁勁
其實gym 塔係咪應該限時 eg: 240 小時
10日之後就自動讓位, 等個塔可以流轉
唔係成個塔拆, 只係計user

一來唔使霸一世, 二來可防用bot user 長期霸, 夠鐘既可以比其他同team 既人
又可以比其他team 適時拆塔
尤其係而家d 怪hp 咁勁

新手難Catch up
如果唔係2,3條友, 夠30lv 自己d精靈都有咁上下勁既話拆10層用時間都實拆到
除非10層入面有6隻blissey以上喇,如果唔係都唔撚想打
如果10層入面得2,3隻,有時間既我自己都會一條友打
仲有幾多人係玩緊呢隻驚

少左人玩但係仲有好d港女hea住玩
同埋公園你會見到好多阿叔阿姐仲玩緊
轉巢
仲有幾多人係玩緊呢隻驚

咁依家淨係捉無得PVP好難唔HEA住玩既
利申:GEN2先玩番, 仲有課金買孵蛋器
轉巢

依家太少人玩
已經無人講邊度轉左咩
想知松果同麒麟奇去左邊度
訊號山變左火球鼠巢
All g係咪用唔到
訊號山變左火球鼠巢

All g係咪用唔到

係,n記又搞api
仲有幾多人係玩緊呢隻驚

我而家仲有玩
當儲寵等pvp 同改善打gym方法
All g係咪用唔到

係,n記又搞api

n記仆街死
轉巢

依家太少人玩
已經無人講邊度轉左咩
想知松果同麒麟奇去左邊度

麒麟奇 高山劇場
連續兩個7days冇升級件出
仲有幾多人係玩緊呢隻驚

我而家仲有玩
當儲寵等pvp 同改善打gym方法

Gym都廢事打
有空位就求其擺隻算
更咗新係咁hang機
終於捉到電龍
唔洗搵羊做buddy
千辛萬苦進左隻電龍 格技
岩岩長沙灣出左未知圖騰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞