[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

唔好咁 香港已經係最易捉圖騰嘅地方

外國jj捉到卡比, 幸福蛋呢d已經覺得滿足, 比我捉到unown實開心死
香港玩好似太易齊野無咩成就感

Starting today at 1 P.M. PDT, you’ll be more likely to encounter Magikarp, Squirtle, Totodile, and their evolutions all around the world. Additionally, when you’re out exploring areas where Water-type Pokémon more commonly appear, you’ll have a greater chance to encounter several of the Water-type Pokémon originally discovered in the Johto region, and maybe... you might even encounter Lapras.

水spawn point會出背背龍
原來個活動今朝已經俾人爆左出來
條友仲話會同 閃光/色違精靈一齊出...
好撚多水精靈
已經可以捉到色違小精靈

有咩係色違
鯉魚王黃色跟住呢

瞓醒打開,一地都係海鮮
仲有小海獅同菊石
從來未係屋企附近見過
頭先一開地圖周圍都有背背龍
瞓醒打開,一地都係海鮮
仲有小海獅同菊石
從來未係屋企附近見過

仲有背背龍 全港所有地方都有
一車車背背龍

話說上網見到
有冇巴打都見過shiny

話說上網見到

local group見到
唔會同一隻都係Shiny
姐係我同一個spawn可能出黃金,但你捉果隻係普通

話說上網見到

知唔知道係咪係nearby同地圖上見到已經係shiny,定要捉左先變色

話說上網見到

知唔知道係咪係nearby同地圖上見到已經係shiny,定要捉左先變色

呢個我都想知,未遇到
見親都捉,目前位之都係剩係見過紅色
要入到去先知係閃
報告下先

目前靠住自家unown雷達通知捉到20個字母

差A B I K L同 Z

每650萬隻pokemon先出一隻unown

好彩香港地方細 係其他國家未去到已經走左

巴打係唔洗返工定點
點解可以捉到咁多
係咪一見到就撘的士去

返學
依家等轉U所以好得閒

長洲撘船要半粒鐘、西貢山位都入到去??

有啲出係海度喎

你唔俾人地有直昇機直接飛過去海中心捉架

終於都捉到

痴線架d糖

終於都捉到

痴線架d糖

刷完XL成就你都可以有呢個數量

巴打介唔介意進左佢
係咪全部精靈都可以係Shiny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞