[A/I][Gen2] Pokemon Go (3) 週期性大流行

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
依家仲差2粒太陽石
轉到2046都未有
連續3次7days bonus無進化item
連續3次7days bonus無進化item

我幾次轉到係day1求其轉到出黎
電龍thunder 係咪廢左?
電龍thunder 係咪廢左?

唔係最好, 但起碼好過格鬥技先
利申:有隻charge beam+thunder
依家肥大最靚配技係咩?
更新返黎玩下,今日咁啱喺街捉左隻雙龍技
依家肥大最靚配技係咩?
更新返黎玩下,今日咁啱喺街捉左隻雙龍技

雙龍技最靚

今日進咗隻90iv 已滿足
淨係轉過三次進化道具
淨係轉過三次進化道具

我轉得兩個
差兩個Metal Coat同一個Upgrade
淨係轉過三次進化道具

我轉得兩個

都係兩個
day7 bonus無轉過進化道具出黎
其實全香港,一日出唔出到一次班吉拉
其實係咪要進化完先知咩技
定話有得睇?
次次進完都錯技
同埋升左先進好定倒轉 一樣candy?

進完先知架
進左先升,錯技會曬糖
如果用十公里方法進化伊貝
仲要唔要改名?
如果用十公里方法進化伊貝
仲要唔要改名?

唔需要
但要留意時間,日頭係太陽伊,夜晚係月伊
淨係轉過三次進化道具

我轉得兩個

都係兩個
day7 bonus無轉過進化道具出黎

由update第二代精靈之後到宜家 一共轉到6次進化道具
1粒太陽 2粒metal 3粒king's
Party帽比卡超有冇得升party帽雷超?

可以

可以

捉完過左Event先進都有架可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞