發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
佢覺得呢個係佢地玩玩下嘅溝通方式,兩邊都有共識,絕對唔係有嘢

即係咁
其實情侶既野係要講求大家之間既溝通協調
你覺得有問題係應該要提出
然後雙方去改,去搵個大家滿意既方法

不過如果我係你個仆街男友呢
我就肯撚定唔會改
改 ? 改乜撚野呀
我條女批准我出去溝女喎
仲洗乜改
佢覺得呢個係佢地玩玩下嘅溝通方式,兩邊都有共識,絕對唔係有嘢

即係咁

我就肯撚定唔會改
改 ? 改乜撚野呀
我條女批准我出去溝女喎
仲洗乜改

佢話佢最fd係呢個女仔,如果唔係會變咗無朋友

即係咁

我就肯撚定唔會改
改 ? 改乜撚野呀
我條女批准我出去溝女喎
仲洗乜改

friend 到要愛佢 ?
咁佢愛你多啲定愛佢多啲先

即係咁

我就肯撚定唔會改
改 ? 改乜撚野呀
我條女批准我出去溝女喎
仲洗乜改

唔識醒 咁真係無人幫到你
你覺得咁樣一齊落去係開心既 我都祝福你
仲唔分等幾時?
係咪假膠post黎
點解可以咁撚on9
屌都廢事
根本樓主盲目咁信條仔
我係條仔都會繼續搵鬼妹
i know that feel
祝樓主可以幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞