發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
佢地傾左好耐?我同條鬼妹日日傾,傾左3個月,都未敢講咩i love you

佢識個女仔早過我
點都要問 唔問你個心一直那住那住
叫佢唔準去旅行
睇下佢肯唔肯
唔肯 飛得

ps 你預撚左佢會發你脾氣話你睇佢電話先啦
外國人講我愛你唔係好普遍既咩?

我男朋友唔係外國人
我之前個鬼仔fd都係因為同第二個講I love you先俾鬼妹飛

佢同個鬼妹點識?fd 到咩地步?
Update,忍唔住同佢傾咗,佢有解釋而我亦都接受,又無話我偷睇唔啱

我男朋友唔係外國人
我之前個鬼仔fd都係因為同第二個講I love you先俾鬼妹飛

其係我淨係知個女仔存在,其他唔知
照keep 照同鬼妹傾?

睇國家,東歐應該唔係
例如俄文Любимая,по тебе скучаю呢啲唔係亂用
睇美國呢啲可能又唔同

我淨係識得講Я тебя/Вас люблю咋
巴打識俄文?
你點都要搞清楚件事先 你唔捨得唔分手係另一回事
你扮唔知佢出軌你都唔會開心
不過講埋要走既人你留得一次 又會唔會留到第二次
衰d講句 第一次你原諒佢 第二次佢就會諗你都係會原諒佢
講得我愛你都已經唔係簡單事啦 自己諗啦

拿呢位師傅就講得岩啦

屌 好耐無見

咁都會撞到你
最近點呀,會唔會仲係好辛苦?
你點都要搞清楚件事先 你唔捨得唔分手係另一回事
你扮唔知佢出軌你都唔會開心
不過講埋要走既人你留得一次 又會唔會留到第二次
衰d講句 第一次你原諒佢 第二次佢就會諗你都係會原諒佢
講得我愛你都已經唔係簡單事啦 自己諗啦

有無可能真係玩下?佢地唔係日日有message, 有都係幾個鐘覆一次

屌,玩下
唔見你又同我講下我愛你

我男朋友唔係外國人

其係我淨係知個女仔存在,其他唔知

因為我同一兩個識左十幾年勁fd既女仔fd都會喺text 度講i love you
我覺得要睇下佢地既關係係點先知叫i love you 係代表咩
Update,忍唔住同佢傾咗,佢有解釋而我亦都接受,又無話我偷睇唔啱

想知佢點解釋而你又即刻接受左

留名學野
佢地傾左好耐?我同條鬼妹日日傾,傾左3個月,都未敢講咩i love you

鬼妹同香港女仔嚟講,如果傾咗三個月之後講我愛你,應該唔會畀鬼妹當厹嘅
講中哂

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

睇國家,東歐應該唔係
例如俄文Любимая,по тебе скучаю呢啲唔係亂用
睇美國呢啲可能又唔同

巴打識俄文?

我淨係識доброе утро,我都想學
你索性叫條廢柴算啦
愛到要生要死咁

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

講到最尾都係我犯賤唔想分開
我都等緊睇自己仆街

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

睇國家,東歐應該唔係
睇美國呢啲可能又唔同

巴打識俄文?

我淨係識доброе утро,我都想學

俄協有得學,$800/12堂
我遲啲都諗住去報名學
你索性叫條廢柴算啦
愛到要生要死咁

唔係好正常咩? 真正愛一個人係盲目嘅,去到最後無辦法就會將同量嘅愛轉成恨

想知佢點解釋而你又即刻接受左

留名學野

好撚好笑,衰過做雞,智商有問題

睇國家,東歐應該唔係
睇美國呢啲可能又唔同

巴打識俄文?

同俄妹用俄文msg左近3個月

識俄文?用VK傾啊?
我發覺自己原來都有俄妹add我做friend,反而香港女仔就.............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞